Data is het nieuwe Goud!

Accountancy Tournee 2019


Aanmelden

Data is het nieuwe goud!Unit4 Bedrijfssoftware komt bij je in de regio om jou te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen accountantskantoren. Het thema van deze
Accountancy Tournee is: Data is het nieuwe goud. We nemen je mee naar de goudaders binnen het accountantskantoor!

 

De standaard dienstverlening van een accountant wordt steeds meer gezien als commodity. Door het intelligent gebruiken van de verschillende gegevensbronnen binnen jouw kantoor ben je in staat om klanten proactief van stuurinformatie en advies te voorzien.

 

Wij laten je graag zien hoe je de data uit de verschillende applicaties zoals jaarrekening, fiscaal, boekhouding en personeel & salaris, samen met externe gegevensbronnen, slim kunt combineren zodat jouw kantoor als strategisch partner van jouw klanten de data om kan zetten tot goud!

 

Wat is de Unit4 Accountancy Tournee?

Met de Unit4 Accountancy Tournee organiseren wij op vijf plaatsen in het land bijeenkomsten waarbij we je tijdens diverse sessies:

  • persoonlijk kennis laten maken met Unit4 Bedrijfssoftware;
  • laten zien hoe jouw kantoor optimaal gebruik kan maken van data en welke goudaders er aangeboord kunnen worden;
  • meer vertellen over nieuwe Unit4 Bedrijfssoftware-oplossingen waarmee je jouw klanten nog beter kunt bedienen en het kantoor optimaal kunt aansturen;
  • ons nieuwe platform presenteren: Accountancy Gemak; informeren over onze visie op accountancy en ontwikkelingen binnen onze dienstverlening.

 

Programma: 

12.30 – 13.30   Ontvangst door jouw accountmanager en de mogelijkheid tot gebruik van het broodjesbuffet

13.30                Plenaire opening Unit4 Bedrijfssoftware

13.40                Plenaire sessie: Data is het nieuwe goud

14.00                Break-outsessie I

14.40 – 15.00   Pauze & ‘meet & greet’ met je accountmanager

15.00                Break-outsessie II

15.40                Plenaire sessie: Onze visie op accountancy en ontwikkelingen binnen onze dienstverlening

16.15                Start borrel

17.00                Einde


Break-out sessiesTijdens de twee break-outs kun je ervaren hoe onze dienstverlening de werkzaamheden op jouw kantoor ondersteunt en deze nog efficiënter laat opereren. Er zijn drie sessies om uit te kiezen en vol is vol, dus meld je snel aan voor de sessie van jouw keuze. Hieronder volgt een korte beschrijving om je te helpen bij je keuze:

 

A | Accountancy Gemak: de enige oplossing voor rapportage, werkprogramma en Fiscaal Gemak

Efficiënte en effectieve communicatie met je klanten over zijn of haar financiële positie en mogelijke optimalisaties is noodzakelijk. Niet alleen de data uit de aangifte is hiervoor van belang maar ook bijvoorbeeld gegevens uit de jaarrekening. Het eenvoudig en efficiënt combineren van deze gegevens, het onderkennen van advieskansen en het eenvoudig in overzichtelijke dashboards online delen van deze gegevens wordt door klanten als zeer waardevol ervaren. Schrijf je in voor deze break-outsessie en maak de lancering mee van dit unieke platform voor accountant, belastingadviseur en ondernemer.

 

B | Inzet data en documentmanagement voor optimale dienstverlening aan je klanten

Het vinden van de juiste informatie van je klanten en opdrachten kan tijdrovend zijn en leiden tot onnodige frustraties. Dit komt voornamelijk doordat de informatie verspreid is binnen de organisatie en nergens centraal wordt vastgelegd. De digitalisering van je werkprocessen en het centraal vastleggen van gegevens helpt je de juiste inzichten te krijgen op basis van beschikbare data. De juiste mensen, het juiste werk laten doen op het juiste moment. De cloudoplossing Unit4 PSA Suite voor Accountancy in combinatie met de volledig nieuwe cloudversie van Unit4 DocumentManager maakt dit mogelijk en geeft jou en je collega’s meer inzicht in de klanten, opdrachten en declaraties. Je stelt eenvoudig documenten samen en slaat deze veilig op in de cloud binnen Unit4 DocumentManager.

 

C | Online boekhouden voor accountants

Unit4 Multivers Accounting Web is de nieuwe generatie boekhoudsoftware van Unit4 Bedrijfssoftware, speciaal voor de moderne accountant. Zo bevat de software alles wat nodig is om de boekhouding te voeren, van een digitale assistent, slimme integraties voor efficiënte verwerking van de aangiftes en klantadministraties tot handige mogelijkheden om optimaal samen te werken met klanten. In deze sessie tonen we wat er vandaag de dag al mogelijk is en wat je komende periode van ons kunt verwachten. Unit4 Multivers Accounting Web wordt ontwikkeld samen met experts uit de branche en is gebaseerd op bijna 40 jaar kennis en ervaring binnen de accountancybranche. Omdat Unit4 Multivers Accounting Web naadloos aansluit op het reeds bestaande boekhoudplatform van Unit4 Bedrijfssoftware kunnen kantoren in eigen tempo de stap zetten naar de volgende generatie software zonder verlies van productiviteit. Zo houd je als kantoor alles onder controle.

AanmeldenMeld je via onderstaand formulier aan voor jouw locatie en de twee breakout sessies naar keuze.