Data is het nieuwe Goud!

Accountancy Tournee 2019


Data is het nieuwe goud!Unit4 Bedrijfssoftware komt bij je in de regio om jou te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen accountantskantoren. Het thema van deze
Accountancy Tournee is: Data is het nieuwe goud. We nemen je mee naar de goudaders binnen het accountantskantoor!

 

De standaard dienstverlening van een accountant wordt steeds meer gezien als commodity. Door het intelligent gebruiken van de verschillende gegevensbronnen binnen jouw kantoor ben je in staat om klanten proactief van stuurinformatie en advies te voorzien.

 

Wij laten je graag zien hoe je de data uit de verschillende applicaties zoals jaarrekening, fiscaal, boekhouding en personeel & salaris, samen met externe gegevensbronnen, slim kunt combineren zodat jouw kantoor als strategisch partner van jouw klanten de data om kan zetten tot goud!

 

Wat is de Unit4 Accountancy Tournee?

Met de Unit4 Accountancy Tournee organiseren wij op vijf plaatsen in het land bijeenkomsten waarbij we je tijdens diverse sessies:

  • persoonlijk kennis laten maken met Unit4 Bedrijfssoftware;
  • laten zien hoe jouw kantoor optimaal gebruik kan maken van data en welke goudaders er aangeboord kunnen worden;
  • meer vertellen over nieuwe Unit4 Bedrijfssoftware-oplossingen waarmee je jouw klanten nog beter kunt bedienen en het kantoor optimaal kunt aansturen;
  • ons nieuwe platform presenteren: Accountancy Gemak; informeren over onze visie op accountancy en ontwikkelingen binnen onze dienstverlening.

De tour is helaas weer voorbij. Houd deze pagina in de gaten voor informatie over de Accountancy Tournee 2020!