Accountancy benchmark 2020

Hoeveel grip heeft jouw kantoor op de business?


Bekijk het trendrapport Benchmark je eigen kantoor

Accountancy Trendrapport 'Grip op de Business 2020'In het trendrapport ‘Grip op de Business 2020’ geven we antwoord op vragen als: welke prioriteiten staan dit jaar op de agenda van accountants- en administratiekantoren in België en Nederland? Hoe kunnen zij hun financiële en administratieve processen beter inrichten en meer controle krijgen over de financiën? Sommige uitkomsten zijn verrassend. Bijvoorbeeld dat het realiseren van digitale transformatie bij 58% van de accountants- en administratiekantoren de meeste focus heeft. Tegelijkertijd noemen ze het ontwikkelen, uitbreiden en optimaliseren van hun onlinedienstverlening ook direct als hun grootste uitdaging (42%)

 

Benieuwd naar alle resultaten, bekijk dan via de link hieronder het trendrapport.

Bekijk Trendrapport


 

Accountancy Benchmark 2020 - Unit4 Bedrijfssoftware


Doe mee! Hoe doet jouw kantoor het t.o.v. de markt?
Unit4 Bedrijfssoftware onderzoekt in de nationale benchmark ‘Grip op je business 2020’ hoeveel grip accountants & administratiekantoren hebben op de financiën van hun kantoor. Benieuwd hoe jouw kantoor scoort? Vul dan het onderzoek in en binnen 8 minuten zie je hoe jouw bedrijf scoort t.o.v. meer dan 150 andere ondernemingen.

  • Aan welke financieel-administratieve thema’s moet ik als accountant komend jaar aandacht besteden?
  • Waar liggen kansen voor meer grip op mijn business?
  • Hoe haal ik optimaal rendement uit de relatie met mijn ondernemer?

Blog: Zo blijf ik relevant voor mijn klantenDe wereld van de accountant verandert snel. Administratieve processen digitaliseren en het werk wordt steeds verder geautomatiseerd. Om daarnaast relevant te blijven voor klanten is innovatie een must. Een hobbelige weg met de nodige obstakels. Hoe houd je dan grip op de business?

 

Als accountants of boekhouder kun je niet meer om vernieuwing heen. Automatisering zorgt ervoor dat het werk verandert of wegvalt. De benchmark ‘Grip op de business 2020’ – dit voorjaar gehouden onder ruim 100 accountant-, administratie- en belastingadvieskantoren – bevestigd dat. Onderzocht is hoe je als accountant of boekhouder toch extra waardevol kunt zijn voor klanten in de rol van vertrouwd adviseur.