Advies & assurantie

Slimme oplossingen, voor elke situatie


Neem contact op

Op welk gebied bent u op zoek naar ondersteuning?

Unit4 Scenario Advies helpt bij het geven van financieel advies en Unit4 Scenario Assurantie helpt ieder kantoor bij het aanbieden van het perfecte assurantieadvies.

 

Scenario Advies Cloud

Scenario Advies helpt om de klant op een slimme en gemakkelijke manier een financieel advies te geven, waarbij het pakket moeiteloos allerlei scenario’s door kan rekenen en kan combineren in een helder en overzichtelijk rapport. Daarnaast komt Scenario Advies direct vanuit de cloud en is het dus altijd up-to-date en hoef je je geen zorgen te maken over veranderingen in de wet- en regelgeving.


Scenario Assurantie

Scenario Assurantie is het CRM-pakket voor de contractadministratie en assurantieadvies, deze combinatie maakt het voor ieder kantoor mogelijk om klanten een assurantieadvies aan te bieden wat probleemloos toe te spitsen is op de individuele wens van de klant terwijl het tegelijkertijd een groot gedeelte van het proces op een slimme manier automatiseert waardoor je efficiënter met je tijd om kan gaan.Meer informatie?Meer weten over de slimme pakketten van Unit4 Scenario? Vul dan hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.