Scenario Advies

Financiële planning en advies voor de toekomst


Voor een proeflicentie

De kracht en focus van Unit4 Scenario Advies; financieel advies voor nu en later.Met Unit4 Scenario Advies kun je vol vertrouwen financieel advies geven, het pakket biedt een vorm van comfort en gebruiksgemak, zowel aan de adviseur als aan de consument en helpt bij het efficiënter leveren van diensten op maat gemaakt voor de eindklant. Het is de adviessoftware voor hypothecair adviseurs, bemiddelaars, assurantieadviseurs met complexe producten, financial planners en accountants, ontwikkeld samen met onze klanten en met de nieuwste techniek. Dit zorgt ervoor dat de software naadloos aansluit met de wensen van de intermediair en altijd up-to-date is. De adviessoftware biedt de mogelijkheid om tot een optimale match te komen, tussen de klantbehoefte en het marktaanbod van financiële producten en diensten, waarbij in verschillende scenario’s de maandelijkse lasten, vermogensopbouw en effecten van inkomensrisico’s naar de toekomst inzichtelijk worden gemaakt.

 

 

 

VideoAl meer dan 35 jaar ontwikkelen wij oplossingen voor het intermediair.Onze software is een totaaloplossing en met een cloud applicatie hoef je je nooit meer zorgen te maken over de nieuwste wet- en regelgeving, de veiligheid van je data of zware programma’s te installeren.

 

✓ Baseer advies op een volledig overzicht van de financiële situatie van je klant
✓ Laat de klant snel en eenvoudig de financiële risico’s zien
✓ Verschillende hypotheken berekenen en vergelijken
✓ Complexe woonsituaties verwerken
✓ Complexe scenario’s worden altijd geschetst aan de hand van de huidige wet- en regelgeving
✓ Met één druk op de knop snelle en duidelijke rapporten


“Zonder Scenario Advies zou ons kwaliteitsmodel een stuk minder goed zijn. En minder meetbaar door gebruik van de verschillende pakketten die niet gekoppeld waren”. Frank van Eijk van Hypotheek Visie Zwolle.


Lees meer