Unit4 Scenario Assurantie

Contractadministratie, CRM en assurantieadvies in één slim pakket


Regie op de distributieketen van financiële diensten en productenUnit4 Scenario Assurantie maakt het mogelijk voor ieder kantoor, van Serviceprovider tot provinciaal tot volmacht, om klanten een betrouwbaar assurantieadvies te bieden.

 

De voordelen op een rijtje

✓ Blijf eenvoudig op de hoogte van je klanten met het CRM-pakket.

✓ Koppel met Aplaza en ADN voor meer efficiëntie.

✓ Bereken en analyseer de risico’s voor je klant.

✓ Geef snel en gemakkelijk assurantieadvies aan zowel een particulier als aan een bedrijf.

✓ Plan je agenda en taken vanuit één centraal systeem.

 

Unit4 Scenario Connect

Binnen de distributieketen van financiële diensten en producten voert het financiële intermediair de ketenregie om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Daarvoor worden diverse databronnen en ketenpartners voor diensten en producten gecombineerd ingezet. Onze software biedt daartoe veel koppelingsmogelijkheden om deze regiefunctie te faciliteren. Vanuit deze behoefte heeft Unit4 Scenario Connect ontwikkeld, op het ogenblik zijn de volgende modules beschikaar: Basis, Plus, EDO en de APP.

 

Scenario Connect is ontwikkeld op het Kinetic platform, een schaalbaar platform en de basis voor innovatie. Toekomstige ontwikkelingen worden samen met onze klanten en partners op dit platform vormgegeven.

 

 

Wat onze klanten zeggen"Het verwerkingsproces duurt nog maar twee uur per maand in plaats van een hele dag met twee personen."
teamleider Schadeafdeling, Uiterwijk Winkel Verzekeringen


Lees meer

"Je moet een commercieel naar buiten gerichte organisatie worden, inspringen op het bewustzijn van de klantbeweging en daar je bedrijf op inrichten. Daar is de software van Unit4 essentieel in."
Het Bespaarhuis


Lees meer

"We zochten een aanbieder die steady is voor de toekomst en beproefd voor het provisieloos werken."
Teeuwen Verzekeringen


Lees meer