Ga terug

Keylane BV

Benefits-Plaza interface Unit4


Telefoonnummer

+31 88 404 55 00

E-mailadres

SA-benefitsplaza@keylane.com

Website

keylane.com/

Wat is de Benefits-Plaza interface

Middels de koppeling van Benefits-Plaza met Unit4 is het mogelijk om deelnemer mutaties te communiceren naar verzekeraars en pensioenuitvoerders. De koppeling haalt deelnemer gegevens op uit uw HR & Salaris Gemak administratie, waarna geheel automatisch mutaties worden opgemaakt en gecommuniceerd worden naar de betrokken verzekeraars.

 

Wat maakt de koppeling bijzonder?

Met de Benefits-Plaza – Unit4 koppeling, worden deelnemer mutaties STP gecommuniceerd naar de verzekeraar(s) ter behoeve van de employee benefits administratie. De koppeling kan rechtsreeks opgezet worden met de verzekaar(s) of via uw assurantie intermediair welke gebruikmaken van het Benefits-Plaza platform.

 

Voor wie is deze koppeling geschikt?

Werkgevers, assurantie intermediairs, accountants

 

Voor welke sector is het geschikt?

Alle werkgevers/accountants die verzekerbare arbeidsvoorwaarden bij een verzekeraar/uitvoerder hebben ondergebracht en gebruiker zijn van het HR & Salaris Gemak pakket.

 

Wat zijn de voordelen?

Geen dubbele handelingen van het doorvoeren van wijzigingen naar verzekeraars/uitvoeders. Foutreductie tav de ingevoerde gegevens en wijzigingen worden niet meer vergeten door te geven aan verzekeraars/uitvoerders.