Ga terug

VCSW B.V.

Automatisering Sociale Wetgeving


Telefoonnummer

070 26 01 56

E-mailadres

Zuurmond@vcsw.nl & Regien@vcsw.nl

Website

www.vcsw.nl

Integratie Unit4 en VCSW
Vanuit de klantbehoeften heeft VCSW mogen constateren dat er nergens in Nederland een volledige oplossing bestaat voor een directe en constante controle op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie
Salarispakketten en aanbieders van controles op sociale afdrachten zijn er in overvloed maar door de integratie tussen Unit4 en VCSW is er maar één aanbieder voor een 100% correcte salarisadministratie.

Voordelen VCSW
De oplossing is: VCSW Digitaal. Een koppeling met het Unit4 geeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren. VCSW Digitaal zorgt hiermee voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. De in het salarispakket opgenomen werknemers worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten.
Dat is niet alles! VCSW gaat samen met de klant in gesprek om de juiste dienst aan elke wens te koppelen en creëren hiermee een op maat gemaakt pakket. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare diensten van VCSW.

Over VCSW
VCSW is dé specialist in loonheffingen en een erkend adviesbureau. De doorgaans lastige materie binnen de sociale wet- en regelgeving zetten wij om naar een winstgevende dienstverlening. De combinatie van een geautomatiseerd platform en de kennis van onze specialisten zorgen ervoor dat iedere besparingsmogelijkheid benut wordt. Daarnaast bewaken we de verschillende termijnen waarin besparingen moeten worden aangevraagd en ben je verzekerd van resultaat. Dit doen we met behulp van onze zelf ontwikkelde software. Een koppeling met het salarispakket, digitaal ondertekenen van een machtiging, informatieve Blogs en een handig dashboard voor jou als relatie.

Kosten
De kosten zijn vanaf €1,- per medewerker per maand.

Contact
Wilt u meer weten over VCSW en de werking van VCSW Digitaal? Neem dan contact op met: service@vcsw.nl
Liever direct een collega spreken bel dan 070 – 20 45 000.

 

Probeer VCSW