De ondernemer en zijn accountant die elkaar begrijpen: het bestaat!

Dankzij Controlled Ondernemerschap, de nieuwe filosofie van Unit4 Bedrijfssoftware.Ik ben accountant Ik ben ondernemer

Controlled OndernemerschapEr is niets frustrerender dan een accountant die door de ondernemer als ‘moetje’ of zelfs noodzakelijk kwaad wordt gezien; en een ondernemer die door de accountant als onverantwoord of zelfs ongeleid projectiel wordt betiteld. In plaats van het leveren van oplossingen waar de ondernemende handelsgeest domineert, regeren de regeltjes en cijfertjes. De ondernemer kan niet versnellen en voelt zich juist afgeremd. De accountant voelt zich niet gewaardeerd, terwijl die toegevoegde waarde levert waar de ondernemer mee verder kan.

 

Samen door één deurBij Unit4 Bedrijfssoftware helpen wij met het oplossen van deze frustraties. Wij kijken juist waar de kansen liggen op het snijvlak van deze twee werelden. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt.

 

Onze  verrassend slimme software laat de wereld van financieel-administratieve verplichtingen en verantwoordelijkheden samenvloeien met die van ambitieus en succesvol ondernemerschap, zodat beiden kunnen accelereren. Accountant en ondernemers kunnen beter “samen door één deur” en  komen tot verrassende goede resultaten.Meer informatie?Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op