Haal alles eruit wat erin zi

Meer dan 100.000 ondernemers hebben grip op de cijfers van de onderneming met Unit4 Boekhoud Gemak!Haal jij het maximale uit je onderneming?Wist je dat bijna de helft van de ondernemers niet tevreden is over het financiële inzicht dat ze hebben in het bedrijf? En dat meer dan 50 procent geen strategie heeft om dit te verbeteren? Zonde! Wij begrijpen dat je niet ondernemer bent geworden om de btw-aangifte te doen en om inkoopfacturen te verwerken. Toch wil je wél altijd betrouwbaar financieel inzicht hebben om de juiste bedrijfsbeslissingen te kunnen maken. Je wilt natuurlijk niet voor ongewenste verrassingen komen staan. Daarom maakt Unit4 Bedrijfssoftware het je gemakkelijk. Met Unit4 Boekhoud Gemak heb je altijd en overal inzicht in de cijfers van je bedrijf en haal je alles eruit wat erin zit.

Unit4 Boekhoud Gemak | Snel, slim & makkelijk boekhoudenUnit4 Boekhoud Gemak is het meest efficiënte boekhoudprogramma voor elk type ondernemer. Er kan snel en makkelijk vanuit één centrale boekhouding worden gewerkt van bonnetje tot btw-aangifte. Daarnaast biedt het boekhoudprogramma altijd en overal inzicht in up-to-date informatie over de financiële situatie van de onderneming. Unit4 Boekhoud Gemak is bovendien uitgerust met een innovatieve communicatiemogelijkheid die eenvoudig samenwerken tussen accountant en ondernemer direct vanuit de boekhouding mogelijk maakt. Doordat veel boekhoudkundige taken zijn geautomatiseerd bespaar je tijd en kan je focussen op ondernemen.Meer dan 150 ondernemers gingen je voor! Hoeveel grip heb jij op de cijfers van je onderneming?
Unit4 Bedrijfssoftware onderzoekt in de nationale benchmark ‘Grip op je business 2020’ hoeveel grip ondernemers hebben op de financiën van de onderneming. Benieuwd hoe jouw bedrijf scoort? Vul dan het onderzoek in en binnen 8 minuten zie je hoe jouw bedrijf scoort t.o.v. meer dan 150 andere ondernemingen.

  • Aan welke financieel-administratieve thema’s moet ik als ondernemer komend jaar aandacht besteden?
  • Waar liggen kansen voor meer grip op mijn business?
  • Hoe haal ik optimaal rendement uit de relatie met mijn accountant?