Vergroot je rendement met Unit4 Installatie

Unit4 Installatie is een volledige softwareoplossing speciaal voor project- en servicegerichte organisaties.

Wij ondersteunen al je primaire bedrijfsprocessen. Van relatiebeheer tot projectplanning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek een demo en laat hieronder je gegevens achter!

Daarom kiezen project-en servicegerichte bedrijven voor Unit4 InstallatieCheck Integrale beheersing van de bedrijfsvoering

Check Betere bewaking van projecten en budgetten

Check Minder administratief werk


Belangrijkste features Unit4 InstallatieRelatiebeheer

Met Relatiebeheer maak je eenvoudig nieuwe en potentiƫle relaties aan.

Lees meer

Uitgebreid artikelbeheer

De belangrijkste basis voor het maken van calculaties, het opstellen van werkbegrotingen en het genereren van inkooporders wordt gevormd door een actuele artikeldatabase. Unit4 Multivers Installatie sluit daarom bijvoorbeeld naadloos aan op het uniforme artikelbestand voor de installatiebranche, zoals gedistribueerd door 2BA.

Lees meer

Uniforme werkvoorbereiding, de basis voor elk winstgevend project

Al in de werkvoorbereidingsfase wordt de basis gelegd voor een positief eindresultaat van uw aangenomen werk. Zo kan, met de eerder gemaakte calculatie als uitgangspunt, de uiteindelijke materiaalstaat en werkbegroting worden opgesteld. Op basis hiervan kunnen vervolgens offerteaanvragen bij leveranciers worden ingediend, bestellingen worden gegenereerd en materialen worden gekoppeld aan de diverse bouwdelen (fasen).

Lees meer

Projectplanning

Met behulp van de optionele module Projectplanning kunt u de benodigde project resources opsplitsten naar uitvoeringsfasen of in aanwijsbare bouwdelen (deeltaken), bijvoorbeeld de etages van een gebouw. Op basis hiervan stemt u de materiaal- en dienstenleveringen beter af op de behoefte per deeltaak.

Lees meer

Manplanning

Het inplannen van uw medewerkers op projecten geschiedt door het aanmaken van interne taken (werkopdrachten). Deze werkopdrachten kunnen vervolgens in de digitale agenda's van de betreffende medewerker worden 'gesleept'.

Lees meer