Unit4 Multivers Accounting Web

De verrassend slimme boekhoudoplossing voor accountants- en administratiekantoren.


Meer informatie Succesverhaal: Ten Raede

Daarom kiezen accountants voor Multivers Accounting WebIedere 3 weken een nieuwe release

Efficiënt samenwerken met ondernemers

Boekhouden, facturatie, vaste activa en slim online samenwerken

Accountants Dashboard 


Het vernieuwde startscherm is ontwikkelt in samenwerking met verschillende accountants. Wij hebben de vraag gesteld hoe accountants de dag willen beginnen en het gevoel van ‘Alles onder controle’ krijgen. Uit deze gesprekken is het nieuwe startscherm naar voren gekomen.

 

 • 1 dashboard met daarin de volgende informatie per administratie ( te matchen posten, gemiddelde achterstand in dagen, laatste ingediende btw tijdvak en de aangifte deadline.
 • In 1 overzicht op de hoogte wat er speelt bij al je klanten
 • Wij helpen je om een ‘realtime’ administratie te voeren

 


Robotic Accounting, versnel je administratieve procesUnit4 Accounting Web beschikt over diverse features die bijdrage aan het automatisch versnellen van het administratieve proces. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Tweede Versnelling, als jij toestemming geeft verwerkt de applicatie onder andere betalingsverschillen t/m €1,- en worden bankmutaties automatisch verwerkt
 • De assistent die proactief met je meedenkt op basis van prioriteiten
 • Verdere voorbeelden van Robotic Accounting zijn: volledig automatisch matchen en verwerken, scan en herken, bankkoppelingen, geautomatiseerde btw en icp stromen


Verstuur de btw- en icpaangifte via Unit4 Fiscaal Gemak
Unit4 Accounting Web heeft sinds kort een koppeling met Unit4 Fiscaal Gemak voor zowel de btw- als icpaangifte. Daarnaast kan de aangifte ook verstuurd worden via Unit4 Digipoort. De koppelingen hebben de volgende voordelen:

 • Tijd besparing doordat btw- en icpaangifte met 1 druk op de knop verstuurd kunnen worden
 • Sluit naadloos aan op de werkprocessen in Unit4 Fiscaal Gemak
 • Mogelijkheid om vanuit Accountancy Gemak financiële data uit Multivers op te roepen

Resultaatrekening per boekjaarMet dit dashboard kan je de resultatenrekening van verschillende boekjaren met elkaar vergelijken. Zo zie je in 1 oogopslag hoe de klant zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft. En… je kan doorklikken tot op grootboekniveau, zo zie je direct de belangrijkste oorzaken van deze ontwikkeling.Vaste activa
Ook de vaste activa verwerk je eenvoudig in Unit4 Accounting Web. Daarnaast zijn zijn er ook handige dashboard waarin je:

 • Direct de afschrijving op het activa ziet
 • De meest recente mutaties per activa
 • Wat de huidige waarde is van het activa

 Unit4 Bedrijfssoftware accelereert de samenwerking tussen accountant en ondernemerUnit4 Bedrijfssoftware ontwikkelt al sinds 1980 betrouwbare boekhoudsoftware voor ondernemers en accountantskantoren. Wij brengen het beste van deze twee werelden samen zodat je optimaal kan samenwerken met je accountant en succesvol kan ondernemen. Dit noemen wij Controlled Ondernemerschap
Download whitepaper: Efficiënter werken en tijd besparen in de praktijk
Ben jij al klaar voor de toekomst? Door de snelle veranderingen op het gebied van technologie, automatisering en software verandert de rol van accountants ingrijpend. Zorg dat jouw bedrijf toekomstbestendig is. Hoe? In dit whitepaper geven we je praktische tips.

 

Bij Ten Raede Groep is een aantal jaren geleden de transformatie gemaakt van ‘traditioneel’ naar ‘modern’ kantoor. Download het whitepaper voor inspirerende inzichten en ervaringen voor je accountantskantoor.