Boekhoud Gemak voor accountancy

Ook boekhouden doe je vanaf nu met gemak!


Meer informatie aanvragen

Boekhouden is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Het moet gebeuren, maar er zijn weinig ondernemers die het leuk vinden om te doen. Automatisering is een duidelijke trend. Veel accountants- en administratiekantoren onderzoeken hoe ze automatisering in kunnen inzetten om boekhouden voor haar klanten en voor zichzelf makkelijker en efficiënter te maken, zodat het minder tijd kost. Dat geeft ook veel meer ruimte om te kunnen adviseren en om de toegevoegde waarde van het kantoor richting de klant te verhogen.

Unit4 Boekhoud GemakMet Unit4 Boekhoud Gemak wordt boekhouden nóg slimmer, nóg sneller en nóg makkelijker. Dit bespaart jou en je klanten tijd, zodat jij je meer kunt richten op het geven van advies aan je klanten en je klanten meer tijd hebben om te ondernemen.

 

Unit4 Boekhoud Gemak is leverbaar vanaf 30 juni 2020, klik op onderstaande button als je op de hoogte gehouden wil worden.
Bespaar tijd en verhoog de kwaliteit van de dienstverleningUnit4 Boekhoud Gemak helpt je om de kwaliteit van je dienstverlening te verhogen en het slim af te stemmen op de wensen van je klanten. Het scheelt je tijd, waardoor je meer ruimte hebt voor het adviseren van je klanten. We helpen je om dit advies te verrijken met verrassend slimme inzichten, zodat jouw toegevoegde waarde voor ondernemend Nederland een vanzelfsprekendheid is.Slim digitaal samenwerken met je klant
Unit4 Boekhoud Gemak biedt een passende boekhoudoplossing voor zowel Accountancy als voor elke type ondernemer en geeft je controle over wie welke boekhoudkundige taken uitvoert, beheert en bewaakt. Het zorgt ervoor dat er snel, slim en makkelijk wordt samengewerkt vanuit één centrale boekhouding en dat er altijd en overal inzicht is in up to date informatie over de financiële situatie van een onderneming.


Meer focus op het geven van adviesUnit4 Boekhoud Gemak ondersteunt je bij het geven van waardevol advies aan je klant. Je adviserende rol wordt vanuit de software verrijkt dankzij verrassend slimme inzichten en meldingen over boekhoudkundige taken. Hierdoor verhoog je snel en eenvoudig de toegevoegde waarde van je kantoor en speel je beter in op de breed uiteenlopende wensen van ieder type klant.Unit4 Boekhoud Gemak  Accountancy Basis Uitgebreid Gevorderd
Online overleggen
Boekhouding door de accountant      
Samen boekhouden  
Complete boekhouding  
Onbeperkt factureren  
Pro-actieve signalering  
Dashboards met doorzoom  
Betalingen insturen  
Rekeningsoverzichten sturen  
Koppelen met andere software  
Robotic Accounting  
Vaste activa    
Overkoepelend inzicht en signalering      
Geavanceerde btw- en icp opties      

Veel gestelde vragenVanaf wanneer kan ik gebruikmaken van Unit4 Boekhoud Gemak?

Unit4 Boekhoud Gemak is leverbaar vanaf 30 juni. Door hieronder op ‘meer informatie’ te klikken kan je op de hoogte blijven.

Kan ik Boekhoud Gemak ook openen op een tablet of mobiel?

Ja, Boekhoud Gemak is beschikbaar op ieder online device en is met een stabiele internetverbinding altijd en overal bereikbaar.

Hoe weet ik dat mijn data veilig is in Unit4 Boekhoud Gemak?

Unit4 Boekhoud Gemak maakt gebruik van een betrouwbaar datacenter ISAE 3402 type 2 verklaring voor het veilig opslaan van je gegevens. Daarnaast is Boekhoud Gemak alleen te benaderen met een beveiligde verbinding.

Heb ik als accountant de mogelijkheid om een dashboard in te zetten bij mijn klanten zodat ze altijd zien hoe ze ervoor staan?

Ja, dit is mogelijk. Als accountant heb je zelf de controle over welke onderdelen inzichtelijk zijn voor de klant en tot welke periode.

Is Boekhoud Gemak voor Accountancy de opvolger van Unit4 Multivers Accounting?

Ja, Boekhoud Gemak is inderdaad de opvolger van Multivers Accounting. Je kan Boekhoud Gemak zien als Multivers Accounting in een nieuw jasje uitgebreid met nieuwe features zoals het online overleg, de assistent & uitgebreide dashboards en signalering.

Voor grotere klanten wordt verwezen naar uitgebreid of gevorderd. Echter focust dit zich voornamelijk op financieel en facturatie aangevuld met activa. Hoe zit het met klanten die voorraad- of projecten willen registreren?

Boekhoud Gemak beschikt over velen koppelingen met derde partijen. Hierdoor kan je Boekhoud Gemak moeiteloos uitbreiden met voorraad-, project- of webshopsoftware. Voor meer informatie kan je ons Connectivity Center bezoeken. Daarnaast blijft onze Unit4 Multivers L en XL lijn beschikbaar, ook voor nieuwe klanten.

Wat houdt de nieuwe feature ‘Online Overleg’ precies in?

Met ‘Online Overleg’ kan je direct vanuit Boekhoud Gemak berichten sturen naar je klant. Zo is het mogelijk om algemene berichten te sturen, of bijvoorbeeld te communiceren over specifieke facturen of bankmutaties. Maar het ‘Online Overleg’ is ook te gebruiken om proactief berichten te sturen. Bijvoorbeeld een welkomstbericht of een verzoek naar je klant om digitaal aan te leveren.

Heeft Unit4 Boekhoud Gemak een eigen scan- en herken mogelijkheid?

Nee, hiervoor adviseren wij gebruik te maken van een specifieke scan- en herkenoplossing. De combinatie van Unit4 Boekhoud Gemak en Basecone is het krachtigst. Maar Boekhoud Gemak is ook te koppelen met andere scan- en herkenoplossingen.

Is het mogelijk om eenvoudig data over te zetten van een extern pakket naar Boekhoud Gemak?

Wij kunnen je hierbij helpen middels onze “overstap” service, neem daarvoor contact met ons op