De beste boekhoudoplossingen voor zzp en mkb

Al 100.000 ondernemers gingen je voor


Probeer 30 dagen gratis Checklist: in 3 stappen grip op jouw bedrijf

De #1 boekhoudsoftware voor meer dan 100.000 ondernemers40 jaar ervaring

Altijd en overal veilig beschikbaar

Geadviseerd door 1300 accountants

Het beste boekhoudpakket voor jouBespaar tijd op je boekhouding en werk super efficiënt samen met je accountant. Boekhoud Gemak is het meest efficiënte boekhoudprogramma voor elk type ondernemer. Werk vanuit één centrale boekhouding, van bonnetje tot btw-aangifte. Je hebt altijd en overal inzicht in de financiële status van je onderneming.

 • Gemiddeld beoordeeld met een 7.4
 • Aanbevolen door 83%
 • Aanbevolen door 1.300 accountants


Start met het versturen van professionele facturen
Met Boekhoud Gemak Basis verstuur je professionele digitale facturen met je eigen logo naar al je klanten. Inclusief het versturen van betalingsherinneringen en het doen van betalingen. Met onze facturatieoplossingen verbeter je de liquiditeit en de cashflow van de onderneming.

 • 100.000 ondernemers gingen je voor
 • Sinds 1980 betrouwbare software
 • Geadviseerd door 1300 accountants

Altijd inzicht in jouw ondernemingBesteed je de boekhouding uit maar wil je wel grip & controle hebben over de financiële kant van je onderneming? Om de juiste bedrijfsbeslissingen te maken, moet je als ondernemer weten hoe je ervoor staat. Zo kan je op basis van betrouwbare data keuzes maken over groei, investeringen of juist kosten besparingen.

 • Altijd en overal inzicht in jouw bedrijf
 • Richt je op grip en groei
 • Werk efficiënt samen met je accountant


Voorraadbeheer, urenregistratie, projecten & meer
Voor iedere ondernemer hebben we een passende oplossing. Ook als je op zoek bent naar een uitgebreide oplossing op het gebied van voorraden, uren, projecten, abonnementen of logistiek. Unit4 Multivers is het meest complete boekhoudpakket voor de uitgebreidere administratie.

 • 100.000 ondernemers gingen je voor
 • Sinds 1980 betrouwbare software
 • Geadviseerd door 1300 accountants

In drie stappen naar een optimale financieel administratieve organisatieChecklist 3 stappen FAO
Dit zeggen enkele van onze tevreden klanten"Door Unit4 Boekhoud Gemak boeken we een enorme tijdwinst. Er komt 1,5 FTE (12,5% van onze tijd) vrij. Deze tijd besteden we aan meer klantbezoeken en waar we goed in zijn: verlichting."

Directrice Aerts Verlichting


Aerts Lighting

"Boekhoud Gemak is een heel gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma en levert mij tijdwinst, efficiency en inzicht."

Caroline Kouwenhoven, Commercieel Manager The Home Company shop


The Home Company shop

“Door de koppeling van Unit4 Boekhoud Gemak met mijn bank, Basecone en de salarisadministratie is ons administratieve proces veel efficiënter geworden. Hele goede service ervaren van het onboardingteam. Binnen één dag al een oplossing voor mijn issues. Kortom, top service en top product!”

Ronald Schavemaker, Technisch directeur


Intures

Verhoog je efficiency met branchespecifieke add-ons en Unit4 BaseconeVeel ondernemers maken gebruiken van meerdere softwareoplossingen. Informatie die in het ene systeem staat, heb je vaak ook weer nodig in het andere systeem. Daarom koppelt Unit4 Bedrijfssoftware met meer dan 100 branchespecifieke softwareoplossingen. Dat bespaart tijd en werkt veel efficiënter


Met Unit4 Basecone ben je nooit meer een bonnetje of factuur kwijt. Maak een foto en sla het op in je digitale archief. De software verwerkt het vervolgens correct in je boekhouding.


Zoek een accountant bij jou in de buurtBekijk dan eens onze Accountants Locator. Hier vind je alle accountantskantoren in Nederland waar je optimaal mee kan samenwerken omdat ze ook software van Unit4 Bedrijfssoftware gebruiken.Heb je vragen? Neem contact met ons op!