Unit4 Multivers

Online boekhouden en facturatie voor het MKB. Met Unit4 Multivers heb je alles onder controle!


Probeer 30 dagen gratis Bekijk productoverzicht

Tijd besparen op je dagelijkse administratie

Financiële informatie in één systeem

Altijd en overal toegang tot je financiële positie

Boekhouden voor ondernemersUnit4 Bedrijfssoftware ontwikkelt al sinds 1980 betrouwbare boekhoudsoftware voor ondernemers en accountantskantoren. Wij brengen het beste van deze twee werelden samen zodat je optimaal kan samenwerken met je accountant en succesvol kan ondernemen. Mede daarom vertrouwen meer dan 100.000 ondernemers op onze boekhoudsoftware. En wordt het dagelijks geadviseerd door 1.300 accountantskantoren. Alles onder controle dus!

 

 

Video

Multivers levert The Home Company tijdwinst, efficiency en inzicht.The Home Company combineert het gemak van online woonwinkelen met persoonlijk advies en maatwerk van de interieurontwerper. Het resultaat is optimaal woongenot door co-creatie tussen klant, ontwerper en leverancier. Caroline Kouwenhoven, commercieel manager en eigenaar van het bedrijf, vertelt over de charme en uitdagingen van het ondernemerschap. En waarom zij al meer dan 15 jaar gebruikmaakt van Unit4 Multivers om op een efficiënte en prettige manier de financiële kant van haar bedrijf te managen.

Lees hier het hele klantverhaalVoor iedere ondernemer een passende oplossing  Small €39,- Medium €58,- Large €88,- Xtra Large €128,-
Gratis bankkoppeling
Boekhouden
Facturatie  
Voorraadbeheer    
Uitgebreide dienstverlening      


Inclusief gratis telefonisch- en chatsupport, bankenkoppeling, persoonlijke of management assistent en samenwerken met je Unit4 accountant . Prijzen zijn per gebruiker per maand excl. btw.

 

Klik hier voor het volledige productoverzicht van Unit4 Multivers.


Verhoog je efficiency met branchespecifieke add-ons en Unit4 BaseconeUnit4 Koppelingen – Bekijk onze App Store

 

Veel ondernemers maken gebruiken van meerdere softwareoplossingen. Informatie die in het ene systeem staat, heb je vaak ook weer nodig in het andere systeem. Daarom koppelt Unit4 Bedrijfssoftware met meer dan 100 branchespecifieke softwareoplossingen. Dat bespaart tijd en werkt veel efficiënter!


Unit4 Basecone – Scan en Herken

 

Met Unit4 Basecone ben je nooit meer een bonnetje of factuur kwijt. Maak een foto en sla het op in je digitale archief. De software verwerkt het vervolgens correct in je boekhouding.Wat klanten zeggen over Unit4 Multivers"Door meer uit Unit4 Multivers te halen, boeken we een enorme tijdwinst. Er komt 1,5 FTE (12,5% van onze tijd) vrij. Deze tijd besteden we aan meer klantbezoeken en waar we goed in zijn: verlichting."

Directrice Aerts Verlichting


“Unit4 Multivers heeft mij positief verrast. Door de koppeling van Unit4 Multivers met mijn bank, Basecone en de salarisadministratie is ons administratieve proces veel efficiënter geworden. Hele goede service ervaren van het onboardingteam. Binnen één dag al een oplossing voor mijn issues. Kortom, top service en top product!”

Ronald Schavemaker
Technisch directeur


Unit4 Multivers is de spil in de financiële en administratieve processen van beslist.nl. Het voeren van de financiële administratie wordt vergemakkelijkt door de mogelijkheid om bankafschriften elektronisch in te lezen en (deels) automatisch te laten verwerken.

Finance afdeling
beslist.nl