Het meest complete boekhoudpakket voor het mkb

Urenregistratie, projecten, abonnementen en meer!


Boek demo Meer informatie aanvragen

Daarom kiezen ondernemers voor Unit4 MultiversVoor elke administratieve uitdaging een oplossing

Efficiënt samenwerken met je accountant

Geschikt voor handel & zakelijke dienstverlening

De kracht van Unit4 MultiversMeer dan 10.000 mkb-bedrijven vertrouwen voor hun cijfers op Unit4 Multivers Large & XtraLarge. De applicatie beschikt over een breed pallet aan functionaliteiten waardoor het iedere administratieve uitdaging aan kan.

 

Unit4 Multivers is de stabiele motor voor ieder mkb-bedrijf met een complexe administratieve uitdaging of je nu actief bent in de handel, zakelijke dienstverlening of welke branche dan ook.

 

Daarnaast beschikt Unit4 Multivers over meer dan 100 branchespecifieke koppelingen. Door middel van deze verregaande integraties kan je het gehele bedrijfsproces automatiseren.Prijzen & Functionaliteiten  Large €88,- XtraLarge €128,-
Volledige boekhouding
BTW- en ICP aangiften
Kostenplaatsen/ Dossiers
Vreemde Valuta
Facturatie
Relatiebeheer
Voorraadbeheer
Budgetten & Prognoses
Automatische incasso  
Vaste activa  
Urenregistratie  
Abonnementen  
Intrastat  
Prijzen & Kortingen  
Samengestelde- & assemblage artikelen  

Verhoog je efficiency met branchespecifieke add-ons en Unit4 BaseconeUnit4 Koppelingen – Bekijk onze App Store

 

Veel ondernemers maken gebruiken van meerdere softwareoplossingen. Informatie die in het ene systeem staat, heb je vaak ook weer nodig in het andere systeem. Daarom koppelt Unit4 Bedrijfssoftware met meer dan 100 branchespecifieke softwareoplossingen. Dat bespaart tijd en werkt veel efficiënter!


Unit4 Basecone – Scan en Herken

 

Met Unit4 Basecone ben je nooit meer een bonnetje of factuur kwijt. Maak een foto en sla het op in je digitale archief. De software verwerkt het vervolgens correct in je boekhouding.Deze bedrijven gingen je voor“Unit4 Multivers heeft mij positief verrast. Door de koppeling van Unit4 Multivers met mijn bank, Basecone en de salarisadministratie is ons administratieve proces veel efficiënter geworden. Hele goede service ervaren van het onboardingteam. Binnen één dag al een oplossing voor mijn issues. Kortom, top service en top product!”

Ronald Schavemaker
Technisch directeur


Intures

Unit4 Multivers is de spil in de financiële en administratieve processen van beslist.nl. Het voeren van de financiële administratie wordt vergemakkelijkt door de mogelijkheid om bankafschriften elektronisch in te lezen en (deels) automatisch te laten verwerken.

Finance afdeling Beslist.nl


Beslist.nl

Meer informatie aanvragen