Fiscale aangifte

Digitale assistentie van je fiscale praktijk: snel, eenvoudig, online


Neem contact op

In Nederland hebben we te maken met zeer veel wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Als administratie- of belastingkantoor bied je je klanten de expertise die ervoor zorgt dat zij niet meer belasting betalen dan nodig is. Daarnaast weet je als belastingprofessional precies van welke aftrekposten je gebruik kunt maken voorkom je dat de Belastingdienst navorderings- en naheffingsaanslagen, rentes en boetes oplegt aan je cliënten.

 

Indienen van aangiften, maken van schattingen voor inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, verzoeken indienen voor een voorlopige teruggaaf, bewaken van voorlopige aanslagen, controleren van aanslagen, bezwaar- en beroepsschriften opstellen en overleg met de Belastingdienst. Om te zorgen dat je deze activiteiten allemaal snel en efficiënt kunt doen, kun je middelen inzetten die je bij je werkzaamheden ondersteunen. Een van die middelen vind je bij ons: Unit4 Fiscaal Gemak.


Wat onze klanten zeggen“Met de opgebouwde klantdata in Unit4 Fiscaal Gemak die we eenvoudig kunnen analyseren, kunnen we onze klanten steeds meer proactief adviseren.”

Ruud Drent, Vennoot, Drent & Bosker Administratie en Advies


Lees meer

"Overstappen naar nieuwe aangiftesoftware is beslist geen sinecure. Maar alleen de verwerkingssnelheid van Unit4 Fiscaal Gemak maakt een conversie al de moeite waard."

Ronald Bogaard, ICT Adviseur – Assistent Accountant


Lees meer

Meer informatieVul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op