Unit4 Fiscaal Gemak

Door innovatie en gebruiksgemak de snelst groeiende aangiftesoftware!


Probeer gratis

Behandel belastingaangiftes sneller, eenvoudiger en onlineUnit4 Fiscaal Gemak is een fiscale cloudoplossing die gebruikmaakt van de modernste technologieën waarmee elk kantoor – groot of klein – haar klanten optimaal kan bedienen. De software is gebruiksvriendelijkheid, gebruikt  begrijpelijke taal en biedt de gebruiker overzicht en inzicht waardoor je altijd grip houdt op je aangiftepraktijk. Met Unit4 Fiscaal Gemak behandel je belastingaangiftes sneller, eenvoudiger en online!

 

Je kunt Unit4 Fiscaal Gemak overal ter wereld online benaderen. Zowel thuis als bij de klant, op je pc of op je tablet. Updates installeren is niet nodig, je beschikt namelijk automatisch altijd over de meest actuele versie. Met de uitgebreide analyses die je met Unit4 Fiscaal Gemak kunt maken, geef je elke klant het beste advies.

Video

Wat onze klanten zeggen"Unit4 Fiscaal Gemak is gebruiksvriendelijk, efficiënt, overzichtelijk en informatief, wat allemaal bijdraagt aan een optimale
dienstverlening aan onze klanten".

René Boot, Partner, FinAmi

Lees meer

"Unit4 Fiscaal Gemak werkt gewoon sneller dan andere applicaties en de rapportages voor klanten hebben zo’n logische opbouw dat we hier nooit vragen over krijgen."

Hilco Ketelaar, Directeur, Ketelaar Klip

Lees meer

“Unit4 Fiscaal Gemak levert ook een bijdrage aan de switch die wij als kantoor doormaken van handmatige handelingen en papier naar een efficiënt gedigitaliseerd proces.”

Margot de Beer, Belastingadviseur, Van Boekel accountants en adviseurs

Lees meer

"De hoge verwerkingssnelheid van aangiftes met Unit4 Fiscaal Gemak betekent een grotere bijdrage aan het bedrijfsresultaat en voorkomt prijsverhogingen."

Hans Kraaijeveld, Directeur/Eigenaar, Kraaijeveld Belastingadvies en Administratiekantoor

Lees meer

De voordelen van Unit4 Fiscaal GemakCheck Up-to-date

Check Snel & efficiënt

Check Uitgebreide analyses


Meer informatieVul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op