Practice Management 365

De enige softwareoplossing waarmee je écht naadloos kunt samenwerken binnen jouw organisatie


Download de brochure Meer info of gratis demo

Naadloos kunnen samenwerken, het kan echt
Binnen organisaties werken verschillende medewerkers samen aan het realiseren van succesvolle  projecten voor klanten. Maar informatie, documenten en planningen worden vastgelegd in verschillende systemen of zwerven door de organisatie als bijlagen in e-mails. Iedereen werkt  hierdoor vanuit zijn/haar eigen waarheid en management-informatie is niet altijd betrouwbaar. Plannen van projecten en resources kost veel tijd en gebruikte systemen bieden onvoldoende flexibiliteit om veranderingen adequaat op te kunnen vangen. Facturatie gebeurt te vroeg of te laat en is bovendien vaak incorrect omdat benodigde informatie niet beschikbaar is. En toch, naadloos samenwerken aan succesvolle projecten van klanten kan echt!

 

Maak nu kennis met Practice Management 365 van Unit4 Bedrijfssoftware en zie hoe je de productiviteit van je organisatie kunt verhogen en een dienstverlening kunt realiseren die de verwachtingen van je klanten overtreft.


Practice Management 365Met Practice Management 365 werk je naadloos samen door:

 

  • Altijd up-to-date managementinformatie
  • 1 aansluitend proces voor alle afdelingen binnen jouw kantoor met:
    • Microsoft Dynamics CRM voor relatiebeheer & business development
    • Project- en resourceplanning
    • Urenregistratie en declaratie
    • Facturatie

Video


Bereken jouw besparingAantal declarabele medewerkers
Declarabele uren per medewerker/per week
Totaal declarabele uren per week
Totaal declarabele uren per jaar
Gemiddeld behaalde verhoging interne efficiëntie
Gemiddeld uurtarief per week


CRM/Relatiemanagement
PM365 is gebouwd op het krachtige CRM platform van Microsoft Dynamics 365. Vanaf het eerste contact ondersteunt de software je bij alle interacties met potentiële en bestaande klanten.  Gegevens van relaties  worden centraal en eenduidig opgeslagen, waarbij de communicatie met relaties automatisch op het juiste contact en account komt te staan.

 

 


Project- en resourceplanningZodra de overeenkomst is getekend ga je het project inplannen. Met de voor gedefinieerde projectactiviteiten staan alle projecttaken direct in een visueel overzicht. Met één druk op de knop kun je zien wie van jouw collega’s de juiste vaardigheden heeft voor deze opdracht én beschikbaar is. Zodra de opdracht loopt krijg je alerts als het budget wordt overschreden.Download de EguideEfficiënt werken gaat niet altijd gemakkelijk met al die verschillende applicaties. Herkenbaar? Lees meer over hoe Practice Management 365 kan helpen om de productiviteit te verhogen.

 

Urenregistratie, declaratie & facturatie
Met PM365 kun je direct je geregistreerde uren en declaraties op de juiste taak boeken door middel van een timer. Met de geavanceerde facturatiemodule breng je declarabele tijd direct in rekening aan je  opdrachtgevers – per keer of in batches. Om altijd op de hoogte te zijn van de betalingen, koppel je PM365 aan het boekhoudpakket van jouw keuze.

 


ManagementinformatieWeet hoe je organisatie ervoor staat, altijd. Wat zit er in de pijplijn, welke opdrachten lopen, zijn facturen betaald. De  managementinformatie dashboards bieden je up-to-date informatie en inzichten die je nodig hebt om je organisatie in goede banen te leiden. Door het dashboard te koppelen met Microsoft  Power BI beschik je over bedrijfsinformatie uit verschillende pakketten (zelfs uit Excel).Practice Management 365