Practice Management 365

Grip op je business


Meer informatie Gratis demo


Een 360-graden klantbeeld, van eerste klantcontact tot het versturen van de factuur, zorgt ervoor dat iedereen in jouw organisatie altijd op de hoogte is van wat er speelt bij een klant.

 

Binnen een kantoor heeft iedere afdeling wel een andere vraag: Welke communicatie er is geweest, hoe het met de opdracht gaat en of de factuur wel betaald is?

 

Een kantoorautomatisering oplossing helpt jou en je collega’s om altijd op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen jouw kantoor en bij je cliënten.


Unit4 Practice Management 365Met PM365 krijg je grip op je business door:

 

  • Altijd up-to-date managementinformatie
  • 1 aansluitend proces voor alle afdelingen binnen jouw kantoor met:
    • Microsoft Dynamics CRM voor relatiebeheer & business development
    • Project- en resourceplanning
    • Urenregistratie en declaratie
    • Facturatie


Bereken jouw besparingAantal declarabele medewerkers
Declarabele uren per medewerker/per week
Totaal declarabele uren per week
Totaal declarabele uren per jaar
Gemiddeld behaalde verhoging interne efficiëntie
Gemiddeld uurtarief per week


Managementinformatie
Je wilt je altijd weten hoe jouw kantoor ervoor staat. Wat er in de pijplijn zit, welke opdrachten er lopen, of de facturen worden betaald etc. Om niet dagelijks lang bezig te zijn met het verkrijgen van je informatie kun je gebruik maken van managementinformatie dashboards waar je al je data up-to-date ziet, inclusief onderhandenwerk en omzeterkenning. Tevens kun je dit koppelen aan Power BI van Microsoft waarmee je alle bedrijfsinformatie uit verschillende pakketten (zelfs Excel) in één oogopslag ziet.

 

 


CRM/RelatiemanagementUnit4 Practice Management 365 is gebouwd op het krachtige CRM platform van Microsoft Dynamics 365. Vanaf het eerste lead contact manage je alles in de softwareoplossing. Alle lead, klant en opportunity gegevens worden opgeslagen, de communicatie met de klant komt automatisch op het juiste contact & account te staan.Project- en resourceplanning
Zodra de overeenkomst is getekend ga je het project inplannen. Met de voor gedefinieerde projectactiviteiten staan alle standaard project taken direct in een visueel overzicht. Met een druk op de knop kun je zien wie van jouw collega’s beschikbaar is en de juiste vaardigheden heeft voor deze opdracht. Zodra de opdracht loopt krijg je alerts als het over budget heen gaat.

 


Urenregistratie, declaratie & facturatieJuiste urenregistratie is essentieel voor het efficiënt managen en afronden van projecten. Als de tijd niet geregistreerd is op het juiste project verlies je wellicht zelfs omzet. Met PM365 kun je direct je geregistreerde uren en declaraties op de juiste taak boeken met een timer en met de geavanceerde facturatiemodule factureer jij deze direct aan jouw opdrachtgevers, enkel of in batches. Om altijd op de hoogte te zijn van de betalingen, koppel je PM365 aan het boekhoudpakket van jouw keuze zodat je altijd een 360-graden klantbeeld behoudt.Practice Management 365