Practice Management 365

Het geïntegreerde platform voor uw CRM en project management


Unit4 Practice Management 365Vanaf het eerste (potentiële) klantcontact tot het versturen en incasseren van de factuur: manage je klanten en projecten met Practice Management 365 van Unit4 Bedrijfssoftware, gebouwd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 CRM-platform.

 

Tevreden klanten zijn de beste indicator of een zakelijke dienstverlener succesvol is of niet. De grootste bijdrage die jij hieraan kan leveren, is ervoor zorgen dat je dienstverlening en adviezen werkelijk waarde toevoegen voor je klant. In een wereld die wordt overheerst door deadlines is prioriteiten stellen en efficiënt werken beslist niet makkelijk.

 

Wil jij weten hoe je over alle tools kunt beschikken die je nodig hebt om jouw projecten tot in de puntjes te managen. Lees hieronder meer over onze op maat gemaakte oplossingen of neem direct contact met ons op.


Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.Op maat gemaakte oplossingenOmdat de wensen van verschillende industrieën uiteen lopen, hebben wij op maat gemaakte oplossingen voor de onderstaande sectoren. Valt jouw sector hier niet onder en zoek je toch een oplossing, neem dan vooral contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.