Manage je opdrachten en automatiseer je interne kantoorprocessen


Neem contact met ons op

De inrichting van je eigen kantoorautomatisering is bepalend voor het niveau van dienstverlening aan je klanten. Kun je direct de juiste resources toewijzen aan opdrachten en taken? Heb je up-to-date inzicht in geregistreerde uren en kosten ten opzichte van het budget of werk je met gedateerde gegevens? Hoeveel procent van je facturen zijn in één keer correct?

 

Unit4 PSA Suite voor Accountancy in het kort
Met de Unit4 PSA Suite voor Accountancy:

  • Leg je opdrachtcommunicatie van collega’s en klanten centraal vast.
    Hiermee voorkom je dat cruciale informatie en afspraken over het hoofd worden gezien en klanten zich niet gehoord voelen en weglopen.
  • Kun je budgetoverschrijdingen voorkomen vóór het te laat is.
    Het goed instellen van signalen op diverse niveaus binnen je opdracht zorgen ervoor dat je meer bereikt met strakkere budgetten.
  • Laat je de juiste mensen, het juiste werk doen op het juiste moment.
    Het klinkt heel eenvoudig, maar is voor veel kantoren in de dagelijkse praktijk best nog wel een uitdaging.

Manage je opdrachten en automatiseer je interne kantoorprocessen

Bereken jouw besparingAantal Declarabele medewerkers
Declarabele uren per medewerker per week
Totaal declarabele uren per week
Totaal declarabele uren per jaar
Verhoogde interne efficiëntie door PSA Suite
Gemiddeld uurtarief per week


Wat onze klanten zeggen“Met de keuze voor de Unit4 PSA Suite voor Accountancy in het verlengde van Dynamics 365 zetten we weer een volgende stap met het inzetten van innovatieve en betrouwbare technologie om onze eigen kantoorprocessen goed te managen en onze klanten goed te ondersteunen”.   

Robert-Jan Peeters, Partner | Accountant, Smit & de Wolf


“Als je alles vanuit de Microsoft familie kunt oplossen en de hele dag in dezelfde look-and-feel draait, werkt dat gewoon heel prettig. Je hebt het gevoel dat je op één platform bezig bent waarin je alles doet en omdat alles met elkaar interacteert, maakt dat de PSA Suite heel sterk”.

Robèrt Molenaar, Vennoot, WVDB


“Met de Unit4 PSA Suite voor Accountancy hebben collega’s continu inzage in eigen opdrachten en de voortgang daarin, op een toegankelijke en gebruiksvriendelijke manier. Dit is precies wat we nodig hebben om toekomstbestendig te worden, de werkprocessen te digitaliseren en automatiseren.”

Marcel Bodde, Manager ICT, KroeseWevers