Automatiseer jouw gehele kantoor!


Neem contact met ons op

Een volledige oplossing van leads tot cashAls ondernemer wil je zo min mogelijk bezig zijn met je interne administratie en wil je het zo gemakkelijk mogelijk maken voor jouw werknemers. Bezig zijn met het leveren van jouw diensten is wat jij het liefste doet en je wilt jouw klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

 

Met de PSA Suite:

 • Beheer je leads, contacten en accounts en manage de pijplijn
  Tijdens het ondernemen moet je op de hoogte blijven hoe jouw organisatie ervoor staat. PSA Suite is gebouwd op en volledig geïntegreerd met het krachtige Microsoft Dynamics 365 platform. Met de CRM-module beheer je al jouw leads, accounts en contacten. Hoeveel leads komen er binnen, wie zijn je klanten, wat zit er in de pijplijn en hoe gaat het sluiten van de deals? Alle communicatie en documentatie met de klant wordt bijgehouden op het account en het contact. Dit maakt samenwerken op hetzelfde account eenvoudig, want jij en je collega’s zijn altijd op de hoogte van de gemaakte afspraken. Daarnaast ben je met de Sales Forecast module ben je altijd op de hoogte van jouw pijplijn en je te verwachtten cashflow.

 

 • Manage je projecten en jouw resources
  Flexibiliteit en inzichtelijkheid zijn twee belangrijke elementen in het succesvol afronden van een goed project. Binnen de PSA Suite manage je al jouw soorten projecten, van uurtje-factuurtje tot vaste prijs of een combinatie daarvan. Houd al jouw projecten binnen budget door middel vooraf gedefinieerde alerts en plan jouw resources in op basis van skills en beschikbaarheid.

 

 • Boek en accordeer je uren op verschillende manieren
  Als zakelijke dienstverlener is het noodzakelijk om je uren bij te houden, maar dit wordt vaak gezien als vervelend administratief werk. Om de juiste factuur te kunnen versturen is dit wel cruciaal. Met de PSA Suite boeken jij en je medewerkers uren op de manier die zij willen direct op het juiste project. Dit kan direct vanuit een Outlookafspraak, met de timer in de App of via de timesheet. De geboekte uren kunnen direct geaccordeerd worden en zo heb je altijd inzicht in KPI’s van jouw medewerkers.

 

 • Factureer je op jouw manier
  Nauwkeurig en snel factureren is essentieel voor elke zakelijke dienstverlener. Met de PSA Suite kun je eenvoudig projecten en opdrachten afzonderlijk of in batch factureren op basis van de gemaakte afspraken of de geboekte uren.

Met Unit4 PSA Suite heb je een totaaloplossing voor het automatiseren van jouw kantoor. Van de campagnes en registratie van de leads, het managen van je huidige accounts, het beheren van projecten en je resources tot het verzenden van de factuur.

Bereken jouw besparingAantal declarabele medewerkers
Declarabele uren per medewerker per week
Totaal declarabele uren per week
Totaal declarabele uren per jaar
Verhoogde interne efficiëntie door PSA Suite
Gemiddeld uurtarief per medewerker


“De enige softwareoplossing met een tweezijdige integratie met jouw boekhoudpakket. De enige manier om iedereen op de hoogte te houden van de betaalstatus van jouw projecten!”


Wat onze klanten zeggen“Met de keuze voor de Unit4 PSA Suite in het verlengde van Dynamics 365 zetten we weer een volgende stap met het inzetten van innovatieve en betrouwbare technologie om onze eigen kantoorprocessen goed te managen en onze klanten goed te ondersteunen”.   

Robert-Jan Peeters, Partner | Accountant, Smit & de Wolf


“Als je alles vanuit de Microsoft-familie kunt oplossen en de hele dag in dezelfde look-and-feel draait, werkt dat gewoon heel prettig. Je hebt het gevoel dat je op één platform bezig bent waarin je alles doet en omdat alles met elkaar interacteert, maakt dat de PSA Suite heel sterk”.

Robèrt Molenaar, Vennoot, WVDB


“Met de Unit4 PSA Suite hebben collega’s continu inzage in eigen opdrachten en de voortgang daarin, op een toegankelijke en gebruiksvriendelijke manier. Dit is precies wat we nodig hebben om toekomstbestendig te worden, de werkprocessen te digitaliseren en automatiseren.”

Marcel Bodde, Manager ICT, KroeseWevers


Met de PSA suite heb je een softwareoplossing voor:Projectmanagement

Voortgangsbewaking

Financieelmanagement

Hoe verhoog jij de productiviteit binnen jouw kantoor?