Overige Unit4 Software


Unit4 CuraUnit4 Cura is ons geïntegreerde zorginformatiesysteem voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg.Door onze vergaande kennis van processen op het gebied van zorg, verantwoording, HRM, planning, persoonlijke ontwikkeling en salarisadministratie kunnen zorginstellingen met deze gespecialiseerde software hun zorgproces optimaliseren.


Unit4 VerzuimSignaalUnit4 VerzuimSignaal is onze flexibele, online verzuimsoftware voor het registreren, volgen en managen van verzuim. VerzuimSignaal helpt meer dan 200.000 gebruikers bij het begeleiden van ruim 2 miljoen werkende Nederlanders en voorziet in alle behoeften rondom arbo- en verzuimvraagstukken. Alles vanuit één systeem.


Unit4 WholesaleUnit4 Wholesale is onze slimme ERP-oplossing voor groothandels waarmee zij hun handelsprocessen optimaliseren, tijd besparen en inzicht kunnen genereren. Het flexibele platform beweegt mee met veranderende behoeften van de markt en zorgt ervoor dat de groothandel strategische voorkeurspartner blijft voor leveranciers.


Unit4 VeniceUnit4 Venice is onze software voor boekhouding, facturatie en klantenbeheer. De handige functionaliteiten van Venice zorgen voor administratieve vereenvoudiging zodat boekhouding, facturatie, voorraden en contacten snel en efficiënt bijgehouden worden.


Unit4 Business WorldUnit4 Business World is onze ERP-cloudoplossing voor financiële processen, projectmanagement, inkoop en HR waarmee publieke en zakelijke dienstverleners het verschil kunnen maken doordat mensen bevrijd worden van allerlei tijdrovende, administratieve taken. De meest recente innovaties op het gebied van patroonherkenning, voorspellende analyses en sentiment analyses worden ingezet om processen te stroomlijnen, taken te automatiseren, acties voor te stellen en om contextgerelateerd inzicht te bieden.


Unit4 FinancialsUnit4 Financials is ons internationale financiële systeem dat real-time financiële transparantie en controle biedt over de mensen, processen en IT-systemen van organisaties. De oplossing stroomlijnt de manier waarop gegevens de systemen binnenkomen en verhoogt de waarde van de inzichten zodat organisaties onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Unit4 Financials is een uniforme oplossing met een intuïtieve gebruikerservaring, mondiale inzichtelijkheid en beschikt over het vermogen met financiële complexiteit om te gaan.


Unit4 PreveroUnit4 Prevero is onze totaaloplossing op het gebied van Corporate Performance Management (CPM) en Business Intelligence (BI). Wereldwijd helpen we meer dan 4.000 klanten, ongeacht de bedrijfsgrootte, industriesector of gebruikersrol, met het optimaliseren van hun (management)-informatievoorziening en het monitoren en managen van hun business performance.