Personeelsadministratie & Salarisverwerking

Slimme software voor salarisverwerking en personeelsadministratie


Neem contact op Gratis demonstratie aanvragen

Verrassend intelligente oplossingen voor salarisverwerking en personeelsadministratieWanneer alles goed moet gaan…

 

Wanneer de salarisverwerking goed gaat, krijg je geen bloemen of extra tevreden werknemers. Als het verkeerd gaat daarentegen heb je binnen no-time de poppen aan het dansen. Als organisatie is dat natuurlijk één van de laatste dingen die je wilt.

 

Organisaties met een groot aantal medewerkers krijgen snel te maken met complexe situaties en vraagstukken. Dit zijn processen waar alles goed moet gaan, niet meestal, maar altijd. Je komt als bedrijf er misschien één keer mee weg als er dingen misgaan bij (bijvoorbeeld) het verwerken van salarissen, maar geen tweede keer.

 

Bij Unit4 Bedrijfssoftware helpen wij organisaties om deze processen zo feilloos en gemakkelijk mogelijk te houden. Daarbij geloven wij in de kracht van eenvoud, wat we vertalen in verrassend slimme software voor personeelsadministratie en salarisverwerking die doet wat het moet doen. Hier werken wij volgens onze eigen Triple-A formule, waar onze software aan de hand van de drie A’s helpt om te werken naar een vierde A; Accelereren…

 

Onze formule luidt dan ook:

Administreren + Adviseren + Anticiperen = Accelereren

 

Wil je meer weten hoe deze formule leidt tot meer Acceleratie binnen en voor jouw organisatie en waarom je vooral niet tevreden moet zijn met minder?


Meer informatie over Unit4 HR & Salaris Gemak? Download onze factsheet.Wat onze klanten zeggen:Als salarisadministrateur kun je van Unit4 HR & Salaris Gemak alleen maar heel blij worden. Salaris-technisch is het een super sterke applicatie met heel uitgebreide functionaliteit.”

Melanie Staphorst, Payroll en HR administrator, Yusen Logistics (Benelux B.V.)


Lees meer

"Met het Unit4 HR & Salaris Gemak Portaal zijn onze klanten grotendeels zelfredzaam en houden onze HR-specialisten meer tijd over om cliëntdata te analyseren en proactief te adviseren."

Jorieke Bakelaar, HR Specialist, Bilanx Accountants en Adviseurs


Lees meer

"Wij zijn ooit begonnen met Unit4 HR & Salaris Gemak omdat deze software veruit de beste verloningsengine is en de gebruiker de meeste flexibiliteit biedt.”

Directeur/Eigenaar Joris Weijers, Pay-Check


Lees meer

"Zoveel meer dan salarisverwerking – met Unit4 HR & Salaris Gemak geven wij onze klanten inzicht in de hartslag van hun organisatie."

François van Langevelde, Directeur BrouwersHRM


Lees meer