Personeelsadministratie & Salarisverwerking

Slimme software voor salarisverwerking en personeelsadministratie om je werk makkelijker, beter en efficiënter te doen


Neem contact op

Intelligente oplossingen voor salarisverwerking en personeelsadministratieBinnen veel organisaties zijn de activiteiten rondom personeel en salaris tijdrovende en arbeidsintensieve processen. Vaak wordt dit veroorzaakt doordat de werkafspraken niet op papier staan en doordat er veel handmatige handelingen zijn. Terwijl juist deze processen zich uitermate goed laten automatiseren. Door de individuele processen te analyseren en te standaardiseren wordt er veel tijd gewonnen, worden deze transparant en beheersbaar.

 

Bij Unit4 helpen wij mensen om hun werk makkelijker, beter en efficiënter te doen. Daarbij geloven wij in de kracht van eenvoud, wat we vertalen in software voor personeelsadministratie en salarisverwerking die doet wat het moet doen. Zonder al te veel toeters en bellen en als het even kan een beetje efficiënt. Zo is er meer tijd over voor de dienstverlening aan klanten en/of de medewerkers van de organisatie.

 

Met bijvoorbeeld workflowprocessen binnen Unit4 Personeel & Salaris kunnen wij onze klanten optimaal bedienen met no-nonsense software die helpt om de standaard handelingen makkelijker te maken. Kort gezegd: je kunt veel tijd besparen door personeel- en salarisprocessen te automatiseren. Heb jij je processen al in kaart gebracht?

 


Wat onze klanten zeggen:Als salarisadministrateur kun je van Unit4 Personeel & Salaris alleen maar heel blij worden. Salaris-technisch is het een super sterke applicatie met heel uitgebreide functionaliteit.”

Melanie Staphorst, Payroll en HR administrator, Yusen Logistics (Benelux B.V.)

Lees meer

"Met het Unit4 Personeel & Salaris Portaal zijn onze klanten grotendeels zelfredzaam en houden onze HR-specialisten meer tijd over om cliëntdata te analyseren en proactief te adviseren."

Jorieke Bakelaar, HR Specialist, Bilanx Accountants en Adviseurs

Lees meer

"Wij zijn ooit begonnen met Unit4 Personeel & Salaris omdat deze software veruit de beste verloningsengine is en de gebruiker de meeste flexibiliteit biedt.”

Directeur/Eigenaar Joris Weijers, Pay-Check

Lees meer

Meer informatieVul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op