Unit4 Personeel & Salaris in het kortInnoveren doen wij al bijna 40 jaar. We weten dus als geen ander wat organisaties willen en nodig hebben. Op basis daarvan maken wij innovatieve oplossingen, waarbij wij altijd een aantal stappen op de markt vooruitlopen, precies zoals men sinds jaar en dag van ons gewend is.

 

Met Unit4 Personeel & Salaris beschik je over personeel- en salarissoftware met een moderne en toegankelijke gebruiksomgeving die beschikbaar is op alle (mobiele) apparaten. Je hebt uitgebreide functionaliteiten voor automatische salarisverwerking, workflow en analyse- en rapportagemogelijkheden.

 

Maak nu kennis met de software voor personeelsadministratie en salarisverwerking en bepaal bovendien of je de salarisverwerking zelf doet of (structureel of incidenteel) aan ons uitbesteedt.

Video

Personeelsadministratie en salarisverwerkingPersoneelsadministratie

Software voor personeelsadministratie moet jou daadwerkelijk ondersteunen bij het uitvoeren van je taken als HR-medewerker of -manager. Het moet je werk vereenvoudigen en ervoor zorgen dat je vragen snel en goed kunt afhandelen zodat collega’s tevreden zijn over je dienstverlening. En je wilt beschikken over een veilige en gebruiksvriendelijke manier om persoonlijke gegevens uit te wisselen zodat je ook aan de richtlijnen van de AVG voldoet

 

Met Unit4 Personeel & Salaris kun je beschikken over:

✓ Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk portaal voor je managers en medewerkers
✓ Flexibel in te richten en aan te passen workflow voor alle mutaties
✓ Één digitaal dossier
✓ Een persoonlijk dashboard met de belangrijkste cijfers, ontwikkelingen en trends.


Salarisverwerking

De salarisadministratie is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van de administratie. Bij het uitbetalen van de salarissen mag niets misgaan – gebeurt dat wel, dan is er al snel onvrede. Daarbij zijn de personeelskosten vaak een grote kostenpost. Eenvoudig of complex, met goede salarisverwerkingssoftware weet je dat je salarisverwerking altijd correct wordt uitgevoerd volgens actuele wet- en regelgeving.

 

Met Unit4 Personeel & Salaris:

✓ Beschik je over krachtige software waarmee je ook heel complexe salarisverwerkingen en alle CAO’s aankunt.
✓ Kun je kiezen voor automatische salarisverwerking.
✓ Ben je compliant met wet- en regelgeving: cao-regelingen en andere wetgeving zijn altijd geactualiseerd.

✓ Foutloze communicatie met externe instanties als de Belastingdienst, pensioenuitvoerders en verzekeraars.
✓ Beschik je over een flexibel dienstverleningsmodel waarmee je op ieder gewenst moment kunt switchen van zelf verlonen naar deels of geheel uitbesteden van de salarisverwerking.


Wil je een demonstratie? Vul dan het formulier in
Wat onze klanten zeggenAls salarisadministrateur kun je van Unit4 Personeel & Salaris alleen maar heel blij worden. Salaris-technisch is het een super sterke applicatie met heel uitgebreide functionaliteit.”

Melanie Staphorst, Payroll en HR administrator, Yusen Logistics (Benelux B.V.)


Lees meer

"Met het Unit4 Personeel & Salaris Portaal zijn onze klanten grotendeels zelfredzaam en houden onze HR-specialisten meer tijd over om cliëntdata te analyseren en proactief te adviseren."

Jorieke Bakelaar, HR Specialist, Bilanx Accountants en Adviseurs


Lees meer

"Wij zijn ooit begonnen met Unit4 Personeel & Salaris omdat deze software veruit de beste verloningsengine is en de gebruiker de meeste flexibiliteit biedt.”

Directeur/Eigenaar Joris Weijers, Pay-Check


Lees meer

"Zoveel meer dan salarisverwerking – met Unit4 Personeel & Salaris geven wij onze klanten inzicht in de hartslag van hun organisatie."

François van Langevelde, Directeur BrouwersHRM


Lees meer