Directie 

Herman de Jonge – Chief Executive Officer

 

Eerlijk gezegd; ik ben een Unit4-man in hart en nieren. Na een eerder dienstverband van 28 jaar én vervolgens een mooie tussenperiode bij Axxerion, ben ik sinds mei 2019 vol enthousiasme terug op het oude nest.

 

Ik ben trots om aan het roer te mogen staan van Unit4 Bedrijfssoftware. We hebben met ons geïntegreerde aanbod aan software-oplossingen een mooie uitgangspositie om onze klanten – accountants, mkb’ers en salarisprofessionals – te helpen om hun business te runnen en succesvol te zijn. Een beter aanbod is er voor deze professionals in mijn optiek niet in de markt.

 

Ik heb als doel om met het gehele team een grote bijdrage te leveren aan het succes van die klantengroepen. Dit doen we door het leveren van software die hen helpt efficiënter te werken en proactief relevante informatie aandraagt, maar ook door het sluiten van diverse partnerships om onze proposities verder te verrijken.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Heel simpel: door in gesprek te blijven met de klant. Dan weet ik wat er echt speelt en wat wij daarin kunnen betekenen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en vrienden. Daarnaast ben ik een fervent sporter; naast hardlopen en fitness ben ik iedere zondagochtend op de golfbaan te vinden.


 

Sascha Pistora – Chief Financial Officer

 

Ik zou mezelf omschrijven als een allround CFO met internationale en lokale ervaring in verschillende businessmodellen, company life cycli en culturen. Ik heb tijdens mijn carrière gewerkt voor grote corporates, maar ik kan inmiddels vaststellen dat mid-sized bedrijven, zoals Unit4 Bedrijfssoftware, het beste bij mij passen en ik daar de meeste meerwaarde kan leveren.

 

Ik denk dat wij als geen ander de klant goed begrijpen en met elkaar die softwareproducten kunnen realiseren echt van toegevoegde waarde zijn en onze klanten helpen succesvol te zijn.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Ik ben van mening dat iedereen zelf eindverantwoordelijk moet kunnen nemen – dat is cruciaal om als team het verschil te kunnen maken. Buiten werk om ben ik met drie jonge kinderen in het weekend altijd op de sportvelden te vinden of ga bij mooi weer graag met vrienden of familie het water op.


 

Joris van Leeuwen –  Chief Commercial Officer

 

Sinds 2002 heb ik hele interessante omzwervingen mogen maken binnen Unit4. Ik heb mij vanuit een accountmanagers- en salesrol in de lokale markt opgewerkt tot Chief of Staff van de CEO van de Unit4-groep en vervolgens tot General Manager van onze lokale accountancy- en intermediairsbusiness. Sinds begin 2019 maak ik als CCO onderdeel uit van Unit4 Bedrijfssoftware.

 

Doordat wij dicht bij onze klanten acteren, weten wij als geen ander hoe we hun uitdagingen kunnen adresseren in onze verrassend slimme oplossingen. Dit nauwe contact zorgt er tevens voor dat we veel expertise en kennis hebben over hun vakgebied – dit aangevuld met een no-nonsensecultuur maakt ons een unieke speler in de markt.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Professioneel door focus te hebben op uitkomsten van de inzet die je als team levert en dit vooral bespreekbaar te maken. Privé gezien ben ik een echte familieman en besteed ik ook graag tijd aan sporten – zowel zelf als aan de zijlijn bij mijn kinderen. Daarnaast – iets wat mensen vaak verrast – heb ik een grote voorliefde voor schilderkunst van de Hollandse meesters.


 

Joep Hoeks – Chief Technology Officer

 

Na de studies communicatiemanagement en Bedrijfskunde én een traineeship heb ik altijd in de technologiesector gewerkt. Bij McKesson (later Nexus) was ik verantwoordelijk voor support, consultancy en projectmanagement. Vervolgens ben ik bij Unit4 Accountancy begonnen als Manager Services en via verschillende functies in R&D, support en professional services, nu actief als CTO binnen Unit4 Bedrijfssoftware.

 

Wat ons uniek maakt, is dat wij een ‘one stop shop’ zijn voor accountantskantoren; wij zijn als geen ander in staat hen te helpen in de dienstverlening aan hun klanten. Met mijn team maak ik me er hard voor SaaS-diensten te ontwikkelen die klanten echt helpen hun werk efficiënter, beter en leuker te maken.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Professioneel gezien door keuzes te durven maken; welke functionaliteit ontwikkelen we wel in onze software en welke niet – en daarover transparant zijn naar de markt. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn vrouw en drie zonen, aan wielrennen en veel tripjes naar de bergen met vrienden en familie te maken. En… hup FC Utrecht!


 

Ory Zurr – Chief Operating Officer

 

Mijn loopbaan speelt zich al +20 jaar af op het snijvlak van business en technologie. Eerst bij diverse IT-bedrijven, zoals Ordina, en vervolgens heb ik als freelance project- & programmamanager veel bedrijven geholpen met het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Sinds mei 2018 werk ik met veel plezier bij Unit4. Eerst als General Manager voor Multivers en Venice; nu als COO van Unit4 Bedrijfssoftware.

 

Unit4 Bedrijfssoftware bestaat uit een groep gedreven collega’s die inhoudelijk allemaal iets unieks toevoegen. Ik ben ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken voor onze klanten – bij de verkoop, de implementatie en tijdens het gebruik van onze software. Ik vind het dus heel belangrijk om ervoor te zorgen dat onze mensen met plezier hun werk kunnen doen, wat weer resulteert in tevreden klanten. En daar is het ons om te doen.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Samen houd je grip op zaken, alleen lukt dat niet. Daarvoor moet je kunnen vertrouwen op je collega’s en er voor elkaar zijn als dat nodig is. Thuis heb ik ook het een en ander onder controle te houden; we hebben een kleine boerderij met veel dieren. Ik houd van het buitenleven, dus besteed hier graag mijn vrije tijd aan.Advisory Board 

Cees van den Heijkant – Voorzitter

 

Cees van den Heijkant heeft dertig jaar gewerkt als manager, bestuurder en toezichthouder in de (internationale) software- en telecomindustrie. Sinds 2015 is hij actief als investeerder en toezichthouder en is sinds december 2018 als Chairman van de
Advisory Board aan Unit4 Bedrijfssoftware verbonden. Heeft Bedrijfseconomie gestudeerd en een MBA aan de University of Glasgow behaald.


chris-ouwinga

 

Chris OuwingaBoard member

 

Chris Ouwinga is sinds 1986 lid van de Raad van Bestuur van Unit4. In 1980 was hij mede-oprichter van Unit4 en onder zijn leiding werd het bedrijf een van Europa’s meest toonaangevende leveranciers van bedrijfssoftware.


 

Fred Wakeman – Board member

 

Fred Wakeman is Managing Partner bij Advent International en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van private equity. Daarnaast is hij niet-uitvoerend bestuurslid van KMD in Denemarken, Oberthur Technologies in Frankrijk en DFS in het Verenigd Koninkrijk. In het verleden bekleedde hij deze rol tevens bij Radio 538, Radio Zet, HMV Media, Venere, Fat Face en Poundland.


 

Douglas Hallstrom – Board member

 

Douglas Hallstrom werkt sinds 2014 bij Advent International en hij focust zich op het stimuleren van de software-investeringsactiviteiten in Europa. Voorheen werkte hij bij Bain & Company in Londen. Douglas studeerde af met ‘First Class Honours’ aan de Universiteit van St Andrews (Schotland).


 

Gordon StuartBoard member

 

Gordon Stuart is Chief Financial Officer van Unit4. Gordon heeft gewerkt in een breed scala aan bedrijven die wereldwijd actief zijn. Dit heeft hem geleerd dat de verantwoordelijkheden van de CFO verdergaan dan alleen het beheren van financiën, het meten van prestaties en het leveren van rapporten. Een holistisch inzicht in het bedrijf en de sector is essentieel voor het realiseren van groei en succes.


 

Jeroen Bruins Slot – Secretaris Advisory Board

 

Jeroen Bruins Slot is General Counsel bij Unit4. Zijn focus ligt op ondernemingsrecht en compliance en gedurende zijn carrière heeft hij zich gespecialiseerd in trajecten rondom overnames en desinvesteringen, bedrijfsreorganisaties en -transformaties.