Directie 

Herman de Jonge – Chief Executive Officer

 

Eerlijk gezegd; ik ben een Unit4-man in hart en nieren. Na een eerder dienstverband van 28 jaar én vervolgens een mooie tussenperiode bij Axxerion, ben ik sinds mei 2019 vol enthousiasme terug op het oude nest.

 

Ik ben trots om aan het roer te mogen staan van Unit4 Bedrijfssoftware. We hebben met ons geïntegreerde aanbod aan software-oplossingen een mooie uitgangspositie om onze klanten – accountants, mkb’ers en salarisprofessionals – te helpen om hun business te runnen en succesvol te zijn. Een beter aanbod is er voor deze professionals in mijn optiek niet in de markt.

 

Ik heb als doel om met het gehele team een grote bijdrage te leveren aan het succes van die klantengroepen. Dit doen we door het leveren van software die hen helpt efficiënter te werken en proactief relevante informatie aandraagt, maar ook door het sluiten van diverse partnerships om onze proposities verder te verrijken.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Heel simpel: door in gesprek te blijven met de klant. Dan weet ik wat er echt speelt en wat wij daarin kunnen betekenen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en vrienden. Daarnaast ben ik een fervent sporter; naast hardlopen en fitness ben ik iedere zondagochtend op de golfbaan te vinden.


 

Sascha Pistora – Chief Financial Officer

 

Ik zou mezelf omschrijven als een allround CFO met internationale en lokale ervaring in verschillende businessmodellen, company life cycli en culturen. Ik heb tijdens mijn carrière gewerkt voor grote corporates, maar ik kan inmiddels vaststellen dat mid-sized bedrijven, zoals Unit4 Bedrijfssoftware, het beste bij mij passen en ik daar de meeste meerwaarde kan leveren.

 

Ik denk dat wij als geen ander de klant goed begrijpen en met elkaar die softwareproducten kunnen realiseren echt van toegevoegde waarde zijn en onze klanten helpen succesvol te zijn.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Ik ben van mening dat iedereen zelf eindverantwoordelijk moet kunnen nemen – dat is cruciaal om als team het verschil te kunnen maken. Buiten werk om ben ik met drie jonge kinderen in het weekend altijd op de sportvelden te vinden of ga bij mooi weer graag met vrienden of familie het water op.


 

Joris van Leeuwen –  Chief Commercial Officer

 

Sinds 2002 heb ik hele interessante omzwervingen mogen maken binnen Unit4. Ik heb mij vanuit een accountmanagers- en salesrol in de lokale markt opgewerkt tot Chief of Staff van de CEO van de Unit4-groep en vervolgens tot General Manager van onze lokale accountancy- en intermediairsbusiness. Sinds begin 2019 maak ik als CCO onderdeel uit van Unit4 Bedrijfssoftware.

 

Doordat wij dicht bij onze klanten acteren, weten wij als geen ander hoe we hun uitdagingen kunnen adresseren in onze verrassend slimme oplossingen. Dit nauwe contact zorgt er tevens voor dat we veel expertise en kennis hebben over hun vakgebied – dit aangevuld met een no-nonsensecultuur maakt ons een unieke speler in de markt.

 

Hoe ik alles onder controle houd? Professioneel door focus te hebben op uitkomsten van de inzet die je als team levert en dit vooral bespreekbaar te maken. Privé gezien ben ik een echte familieman en besteed ik ook graag tijd aan sporten – zowel zelf als aan de zijlijn bij mijn kinderen. Daarnaast – iets wat mensen vaak verrast – heb ik een grote voorliefde voor schilderkunst van de Hollandse meesters.