Accountancy 2020 – Topkantoren in Nederland werken samen met Unit4 Bedrijfssoftware aan software voor opdrachtmanagement


Door: Redactie Unit4 Bedrijfssoftware | 4 juni 2019

Goed opdrachtmanagement: de juiste mensen het juiste werk laten doen op het juiste moment; meer grip krijgen op onderhanden werk, voortgang en begroting. Voor accountantskantoren zijn dit essentiële zaken die hen dagelijks voor grote uitdagingen stellen. Daarom zijn een aantal kantoren, waaronder BDO, Grant Thornton Accountants en Adviseurs en WVDB Adviseurs Accountants, een intensieve samenwerking aangegaan met Unit4 Bedrijfssoftware onder de noemer ‘Accountancy 2020’. Om samen te werken aan opdrachtmanagementsoftware die voldoet aan de eisen en wensen van vandaag en de toekomst.

 

Accountancy 2020
Joris van Leeuwen, Chief Commercial Officer bij Unit4 Bedrijfssoftware: “Genoemde kantoren gebruiken de Unit4 PSA Suite voor Accountancy ten behoeve van hun eigen kantoorautomatisering en de dienstverlening aan hun klanten. Om er zeker van te zijn dat de oplossing hen nu en in de toekomst goed ondersteunt, werken zij intensief met ons samen aan het ontwikkelen en verbeteren van de functionaliteit. Dat doen we niet alleen door regelmatig overleg, maar ook door eindgebruikers continu opgeleverde functionaliteit te laten testen.

 

Samenwerken aan het succes van onze cliënten
Twan van der Burgt, Manager Business & IT bij BDO: “Wie succesvol wil ondernemen, moet ook vernieuwen. Door samen te werken in de ontwikkeling van deze software kunnen we sneller stappen zetten om dingen beter, slimmer en innovatiever te doen. Daarom is BDO een van de deelnemers aan Accountancy 2020.”

 

Henno van Maanen, Manager IT bij Grant Thornton Accountants en Adviseurs: “Wij spelen graag in op belangrijke ontwikkelingen bij onze cliënten, met nieuwe producten en diensten. Dit vraagt om andere type opdrachten en andere vormen van facturering. In de software staat voor ons ondersteuning van de professional centraal. Hoe maken wij het makkelijker en efficiënter? Zodat we onze tijd zo effectief mogelijk kunnen besteden aan onze cliënten en hun groeikansen.”

 

Bart Wijlaars, CIO bij WVDB Adviseurs Accountants: “We zijn een ambitieus kantoor en willen samen met onze alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen toonaangevend zijn voor onze cliënten. In de steeds complexer wordende wereld moeten we daarom in de breedte goed georganiseerd zijn. De juiste specialist met hoogwaardige kennis op het juiste moment bij de klant in beeld brengen, is dan cruciaal. Dat klinkt simpel maar is een van de grootste uitdagingen waar adviesorganisaties en accountantskantoren vandaag de dag voor staan. De deelnemers van Accountancy 2020 snappen dat. Door deze samenwerking zitten we letterlijk bij het ontwikkelproces aan tafel. Dat is voor ons en onze cliënten erg waardevol”.

 

Joris van Leeuwen: “De co-creatie die we met de deelnemers van Accountancy 2020 realiseren, zorgt ervoor dat onze PSA Suite voor Accountancy daadwerkelijk bijdraagt aan het vereenvoudigen en efficiënter maken van de dagelijks werkzaamheden van bestaande en potentiële klanten.”