Bespaar tijd en maak nu gebruik van onze Fiscaal Gemak overstapbundel


Door: Redactie Unit4 Bedrijfssoftware | 31 maart 2020

Betrouwbare en snelle fiscale software is cruciaal, niet alleen om je deadlines op tijd te halen maar ook om jouw klanten van het juiste advies te kunnen voorzien. Unit4 Fiscaal Gemak bewijst al jaren de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke software van Nederland te zijn. Daarom werken vandaag de dag ruim 3.200 kantoren naar volle tevredenheid met Unit4 Fiscaal Gemak.

 

Wist je bijvoorbeeld dat wij ieder jaar alle wet- en regelgeving voor alle biljetten uiterlijk begin februari uitleveren? En wist je dat je in ons online product ook direct met dezelfde dataset jaarrekeningen en bankdeponeringen kunt verzorgen? En dat met de unieke communicatiemodule je de aangiftes en jaarrekeningen op een super eenvoudige manier aan je klanten kunt presenteren in moderne dashboards waarna ze die meteen online kunnen accorderen? En wist je ook dat wij als enige fiscale software leverancier in Nederland het proces rondom de VIA-machtigingen hebben geautomatiseerd?

 

Dit alles bespaart je gigantisch veel tijd en stelt jou in staat om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan jouw klanten.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de allerbeste software leveren waarmee jij je deadlines zorgeloos haalt! Daarom hebben wij een Unit4 Fiscaal Gemak overstapbundel voor jou ontwikkeld. In deze bundel bieden wij jou een aantal zaken kosteloos aan:

 

  • Gebruik Unit4 Fiscaal Gemak software inclusief jaarrekeningmodule, bankenrapportage en communicatiemodule kosteloos voor geheel 2020, inschrijven kan tot en met 31 mei
  • Kosteloze ondersteuning bij de migratie van de stamgegevens uit jouw huidige pakket
  • Kosteloze digitale trainingsmodule om direct effectief met de software aan de slag te gaan
  • Kosteloze online trainingen gedurende het jaar om maximaal rendement uit jouw fiscale praktijk te halen met onze software
  • Bevalt onze software je niet afdoende? Dan kun je zonder opgaaf van reden voor 1 oktober 2020 direct opzeggen waardoor je er na 2020 geen gebruik meer van zult maken. Er zitten geen addertjes onder het gras!

Als dit jou interessant lijkt, helpen wij je heel graag om de overstap te maken naar de beste en meest bedrijfszekere fiscale software van Nederland.

 

Probeer gratis