Betere samenwerking met je cliënt door integratie Cliënt Online van Pinkweb en Unit4 PSA Suite voor Accountancy


Door: Hendrik Sietzema | 12 juli 2019

PinkWeb en Unit4 ontzorgen accountancykantoren al jaren met koppelingen tussen Client Online en de oplossingen van Unit4 Bedrijfssoftware. Client Online koppelt met Unit4 Fiscaal Gemak, Unit4 SBR Manager, Unit4 Document Management Systeem, Unit4 Personeel & Salaris en nu ook met Unit4 PSA Suite voor Accountancy. 

 

De software van Unit4 Bedrijfssoftware en Client Online van PinkWeb ondersteunt duizenden organisaties bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden en de samenwerking met ondernemers. Unit4 PSA Suite voor Accountancy is gebouwd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 CRM-platform. Dit moderne platform geeft accountantskantoren inzicht in de klantportefeuille door alle informatie over de klanten op één centrale plaats vast te leggen en op een beveiligde manier beschikbaar te stellen aan medewerkers die aan de betreffende dossiers werken. Cliënt Online van Pinkweb faciliteert de onlinesamenwerking met ondernemers en zorgt voor een automatische en gestandaardiseerde gegevensuitwisseling met uitvragende partijen als Belastingdienst, Kamer van Koophandel en banken. 

 

Door de koppeling tussen beide softwaresystemen wordt alle informatie op een beveiligde manier toegankelijk voor cliënten en uitvragende partijen. 

 

Cliënt Online van PinkWeb 

Cliënt Online van PinkWeb faciliteert de communicatie tussen medewerkers van het accountantskantoor, cliënten en uitvragende partijen. De focus ligt op efficiëntie en het online begeleiden van de cliënten. PinkWeb is sinds juli 2018 onderdeel van de Visma Group.