De Unit4-groep in een notendop


Door: Redactie Unit4 Bedrijfssoftware | 10 juli 2019

Wij – vanuit alle Unit4-bedrijfsonderdelen – willen bedrijven binnen een verscheidenheid aan sectoren ondersteunen met software die het verschil maakt en hen helpt efficiënter en slimmer te werken.

 

Van een oer-Hollands bedrijf groeiden wij in de afgelopen 40 jaar uit tot een internationale, marktleidende speler. We hebben een internationale tak met softwareoplossingen die we wereldwijd voeren, aangevuld door een hele sterke Nederlandse tak met lokale oplossingen specifiek voor de accountancy-, MKB-, financiële intermediairs- en salarismarkt, de zorgsector, de groothandel en de verzuimmarkt. We werken al jaren succesvol zij aan zij en ‘In business for people’ is wat ons verbindt.

 

Vanaf nu willen we specifieker zijn over welk bedrijfsonderdeel in Nederland ‘in business’ is voor welke ‘people’, want het aanbod en het verschil onderling is groot. Dit betekent dat wij nog sterker onze sectorfocus en specialisme willen benadrukken in de volgende bedrijfsonderdelen:

 

 • Unit4
  Unit4 – zonder toevoeging – levert wereldwijd, waaronder in Nederland, ERP voor dienstverlenende organisaties binnen de zakelijke dienstverlening, publieke sector, onderwijs en non-profitsector. Mike Ettling is de CEO van dit onderdeel van de Unit4-groep.
 • Unit4 Bedrijfssoftware
  Het bedrijfsonderdeel onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware bedient de accountancy-, MKB-, financiële intermediairs- en salarismarkt in Benelux. De CEO van Unit4 Bedrijfssoftware is Herman de Jonge.
 • Unit4 Cura
  Unit4 Cura is het onderdeel dat een geïntegreerd zorginformatiesysteem aanbiedt voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg in Nederland. De General Manager van Unit4 Cura is Olav van de Reijken.
 • Unit4 VerzuimSignaal
  Het bedrijfsonderdeel Unit4 VerzuimSignaal levert werkgevers, arbodiensten en verzekeringsvolmachten flexibele, online verzuimsoftware voor het registreren, volgen en managen van verzuim van werkend Nederland. Unit4 VerzuimSignaal’s General Manager is Danny Sanders.
 • Unit4 Wholesale
  Unit4 Wholesale biedt groothandels in Nederland een slimme ERP-oplossing waarmee zij hun handelsprocessen optimaliseren, tijd besparen en inzicht kunnen genereren. De General Manager van Unit4 Wholesale is Ludo Hertroijs.

Allemaal onverminderd ‘in business for people’, maar met sectorspecifieke oplossingen die het verschil maken voor jou.