Samenwerking Unit4 Multivers en Payt voor krachtig debiteurenbeheer


Door: Redactie Unit4 Bedrijfssoftware | 26 maart 2020

Unit4 Bedrijfssoftware, leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt, kondigt vandaag een samenwerking aan tussen zijn boekhoudpakket Unit4 Multivers en Payt, cloudsoftware voor debiteurenbeheer. Het partnership met Payt zorgt ervoor dat er een krachtig eindresultaat komt dat maximaal rendement voor tienduizenden Nederlandse organisaties oplevert. Unit4 Multivers verrijkt met de samenwerking zijn productportfolio.

 

Payt en Unit4 Bedrijfssoftware delen dezelfde visie: beiden willen hun klanten graag zo goed mogelijk bedienen. Het gezamenlijk aanbieden van de beste debiteurenbeheeroplossing aan klanten van Unit4 Multivers is dan ook een logische stap.”Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking met Unit4 Bedrijfssoftware. Door de nauwe integratie tussen Unit4 Multivers en Payt kunnen we duizenden Nederlandse organisaties nog makkelijker helpen met hun debiteurenbeheer”, aldus directeur Rob Rustenburg van Payt. Payt automatiseert debiteurenbeheer met slimme cloudsoftware zonder persoonlijk contact te verliezen en zorgt er zo voor dat een klant meer grip op zijn debiteurenbeheer krijgt en daarmee betere resultaten neer kan zetten.

 

“Deze samenwerking is een belangrijke aanvulling op ons productportfolio. Samen bieden we een krachtige oplossing die de betaaltermijn waarbinnen facturen betaald worden sterk reduceert. Hierdoor verbetert de cashflow. Ook levert het inzetten van Payt een forse tijdsbesparing op – geautomatiseerd debiteurenbeheer neemt tot wel tot 80% minder tijd in beslag – en een flinke reductie van het gemiddeld openstaande saldo, gemiddeld 30%, blijkt uit cijfers van nlbeterbetaald.nl”, zegt Herman de Jonge, CEO van Unit4 Bedrijfssoftware.

 

Door het debiteurenbeheer door Payt en Unit4 Multivers te laten doen, verbeteren bedrijven hun cashflow en houden bedrijven tijd over waarin ze zich meer kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Judith Simon-Emaus, directeur van Mediatorsfederatie Nederland (MfN): “Als kwaliteitsregister voor mediators – het MfN-register – en als MfN-bureau, vertrouwen wij en onze klanten op het professionele digitale factureringssysteem van Payt.nl. Mede door de koppeling met Unit4 Multivers levert ons dat overzicht en zeer efficiënte werkprocessen op.”

 

Foto v.l.n.r.: Herman de Jonge, CEO Unit4 Bedrijfssoftware en Rob Rustenburg, directeur Payt (note: foto genomen voor de coronamaatregelen)

 

Publicaties: