Smit & de Wolf combineert Dynamics 365 met de innovatiekracht van de Unit4 PSA Suite voor Accountancy


Door: Redactie Unit4 Bedrijfssoftware | 7 mei 2019

Accountants- en belastingadvieskantoor Smit & de Wolf is er voor elke ondernemer die wel een CFO kan gebruiken. Het ziet zichzelf daarbij niet in een externe adviesrol, maar als onderdeel van het team van de klant. In een steeds complexer wordende omgeving onderschrijft Smit & de Wolf de groeiende rol van digitale technologie. Het kantoor koos mede daarom voor de vooruitlopende technologie van Dynamics 365 en de Unit4 PSA Suite voor Accountancy, om de performance van het kantoor te managen en de dienstverlening aan klanten verder te kunnen optimaliseren.

 

Robert-Jan Peeters, Partner | Accountant bij Smit & de Wolf: “De impact van het MKB groeit, maar daarmee lijkt ook de complexiteit voor de ondernemer te groeien. Bedrijven moeten aan steeds meer wet- en regelgeving voldoen; de administratie wordt ingewikkelder; digitale technologie speelt een steeds grotere rol. Het laatste is voor ons aanleiding om juist technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. Enerzijds om met innovatieve maar betrouwbare technologie onze eigen kantoorprocessen goed te kunnen managen. Anderzijds om onze klanten optimaal bij te kunnen staan. Met de keuze voor de Unit4 PSA Suite voor Accountancy in het verlengde van Dynamics 365 zetten we hierin weer een volgende stap”.

 

De vooruitlopende technologie speelde een belangrijke rol in het keuzeproces voor de Unit4 PSA Suite voor Accountancy. Smit & de Wolf had tijdens de zoektocht naar een passende oplossing zelf uitgebreid onderzoek gedaan naar beschikbare oplossingen in de markt. De uitgebreide functionaliteit om bijvoorbeeld nieuwe opdrachten voor het kantoor in kaart te brengen en succesvol binnen te halen, de krachtige CRM motor van Microsoft Dynamics 365 waarvan de Unit4 PSA Suite gebruikmaakt en de integratie met andere Unit4 Bedrijfssoftware-applicaties zoals Unit4 Fiscaal Gemak droegen bij aan het enthousiasme en de uiteindelijke keuze.

 

Joris van Leeuwen, Chief Commercial Officer Unit4 Bedrijfssoftware: “Wij zien dat accountantskantoren vergaande automatiseringskeuzes maken om duurzame groei te bereiken en hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Daarom ontwikkelen wij software die werkt als een ‘digitale collega’ die ondersteunt bij de steeds complexer wordende werkzaamheden. De keuze van Smit & de Wolf voor onze PSA Suite voor Accountancy bevestigt dat we hiermee de goede weg bewandelen”.

 

Smit & de Wolf
Smit & de Wolf heeft vestigingen in Den Haag en Rotterdam en overziet voor haar klanten alles wat met cijfers van de onderneming te maken heeft. Van het automatiseren en controleren van de complete administratie, het verbeteren van de solvabiliteit, het vinden van alternatieve financieringsvormen, het bepalen van de waarde van het bedrijf, Due Dilligence-onderzoeken, hulp bij overnames tot belastingadvies. Smit & de Wolf denkt met ondernemers mee.

 

Unit4 PSA Suite voor Accountancy
Met de PSA Suite voor Accountancy managen accountants- en administratiekantoren hun klanten en opdrachten vanaf het eerste klantcontact tot het versturen en incasseren van de factuur.  De ingebouwde processen en functionaliteit wordt ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande accountantskantoren waardoor u over functionaliteit beschikt die u nodig heeft om de productiviteit van uw medewerkers te maximaliseren. In combinatie met een 360-graden beeld van uw klanten en opdrachten, draagt dit bij aan het realiseren van excellente resultaten. De PSA Suite voor Accountancy is gebouwd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 CRM-platform, een van de meest innovatieve technologieën van deze tijd.