Twinfield integratie met Unit4 PSA Suite


Door: Hendrik Sietzema | 22 juli 2019

Naast integratie met het Unit4 boekhoudprogramma Unit4 Multivers heeft Unit4 PSA Suite voor Accountancy nu ook een integratie met Twinfield.

 

De Unit4 PSA Suite voor Accountancy is gebouwd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 CRM-platform. Dit moderne platform geeft accountantskantoren inzicht in de klantportefeuille door alle informatie over de klanten op één centrale plaats vast te leggen en op een beveiligde manier beschikbaar te stellen aan medewerkers die aan de betreffende dossiers werken. 

 

Met Unit4 PSA Suite voor Accountancy wijs je eenvoudig de juiste resources toe aan opdrachten en taken en factureer je automatisch de geschreven uren. Hierdoor krijg je heldere communicatie tussen kantoor en klant, voorkom je budgetoverschrijdingen en kun je de juiste mensen op de juiste opdrachten zetten. 

 

De cliëntgegevens die Unit4 PSA Suite voor Accountancy gebruikt komen uit de CRM-omgeving en worden door de integratie met Twinfield automatisch doorgegeven aan de kantooradministratie (debiteuren). Hiernaast worden de journaalposten van goedgekeurde verkoopfacturen ingeboekt in de administratie en de betalingen van facturen teruggekoppeld naar de PSA Suite. Je weet direct hoe de lopende projecten er financieel voor staan en welke betalingsrisico’s er zijn.