Unit4 Bedrijfssoftware introduceert Boekhoud Gemak


Door: Redactie Unit4 Bedrijfssoftware | 1 juli 2020

Unit4 Bedrijfssoftware, leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer, heeft vandaag Unit4 Boekhoud Gemak gelanceerd nadat deze nieuwe boekhoudoplossing eerder tijdens de Accountancy Tour Live Webinar was aangekondigd.

 

Unit4 Boekhoud Gemak biedt de meest efficiënte boekhoudoplossing voor zowel accountantskantoren als voor elk type ondernemer. Er kan snel en makkelijk vanuit één centrale boekhouding worden samengewerkt. Daarnaast biedt het boekhoudpakket altijd en overal inzicht in up-to-date informatie over de financiële situatie van de onderneming. Unit4 Boekhoud Gemak is bovendien uitgerust met een innovatieve communicatiemogelijkheid die eenvoudig samenwerken tussen kantoor en ondernemer direct vanuit de boekhouding mogelijk maakt. Doordat veel boekhoudkundige taken zijn geautomatiseerd, houdt de accountant meer tijd over om zijn klant van slimme inzichten en advies te voorzien en heeft de ondernemer meer tijd om te ondernemen.

 

Domeinoverstijgende inzichten

Unit4 Boekhoud Gemak wordt gelanceerd als onderdeel van Unit4 Accountancy Gemak; de totaaloplossing voor accountants- en administratiekantoren en belastingadviseurs. Unit4 Accountancy Gemak brengt verschillende softwareoplossingen voor CRM, fiscaal, jaarrapportage, HR en salarisverwerking gericht op de accountancymarkt op één platform samen, waardoor kantoren vanuit één dataset op één online platform slim samenwerken met hun klanten.

 

Doordat de werkzaamheden zoveel mogelijk worden geautomatiseerd en de deeloplossingen gebruikmaken van dezelfde gegevens, wordt de kwaliteit verhoogd en veel tijd bespaard. Kantoren kunnen data uit hun boekhouding, fiscale software en loonadministratie combineren wat domeinoverstijgende inzichten oplevert. Hiermee kunnen zij hun klanten op maat adviseren om kansen te verzilveren of risico te vermijden.

 

Unit4 Boekhoud Gemak, het boekhoudpakket binnen Unit4 Accountancy Gemak, bestaat uit vier varianten:

Toegevoegde waarde van de accountant voor ondernemend Nederland

“Wij geloven in de voortdurende toegevoegde waarde van de accountancybranche voor ondernemend Nederland”, zegt Herman de Jonge, CEO Unit4 Bedrijfssoftware. “Met Unit4 Boekhoud Gemak kan de accountant zijn klanten op het juiste moment voorzien van slimme inzichten en advies over kansen, risico’s en verplichtingen. Als ik accountants spreek, geven zij ook aan dat zij die adviserende rol ook veel interessanter en leuker vinden dan het simpelweg verwerken van administraties. Met de domeinoverstijgende inzichten vanuit onze totaaloplossing Unit4 Accountancy Gemak kan de accountant continu waarde leveren aan de ondernemer. Wij zijn ervan overtuigd met dit platform een bijdrage te leveren aan het realiseren van een ideale relatie en samenwerking tussen de accountant en zijn klanten.”

 

Unit4 Boekhoud Gemak is nu leverbaar.

 

Publicaties: