WhatsApp met ons
Chat met ons
Bel +31 (0)18 444 4444

Onze organisatieUnit4 Bedrijfssoftware is dé leverancier voor administratieve software voor accountants, ondernemers, grootzakelijk en financiële intermediairs. Sinds het begin van de jaren tachtig hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties waar mensen centraal staan en het verschil maken. Onze technologie is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; het verbetert hun efficiëntie en productiviteit. Hierdoor kunnen mensen meer tijd besteden aan zinvol werk – werk dat er echt toe doet.

 

Unit4 Bedrijfssoftware biedt oplossingen voor alle accountant-, administratie-, belastingadvies- en assurantiekantoren én het MKB van Nederland. Onze software ondersteunt hen in het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden, faciliteert online samenwerking en zorgt voor een automatische gestandaardiseerde gegevensuitwisseling met uitvragende partijen als Belastingdienst, Kamers van Koophandel en banken. Ons geïntegreerde aanbod biedt alles wat de accountant, financieel intermediair en de MKB’er nodig heeft om zijn business te runnen en succesvol te zijn.

 

Voor meer informatie en de laatste updates kunt u onze blog & nieuwspagina bezoeken of ons volgen op Twitter, Facebook of LinkedIn.