Hoe wij ons steentje bijdragen


Wij zijn ontzettend trots op de stichtingen die wij mogen ondersteunen met het gebruik van onze boekhoudsoftware.

Zo kunnen wij een steentje bijdragen en ervoor zorgen dat zij alles onder controle kunnen houden in het goede werk dat zij doen.

Stichting Texels Museum
Vier Texelse musea – Ecomare, Museum Kaap Skil, Vuurtoren Texel en de Oudheidkamer – werken samen onder de bestuurlijke en administratieve koepel van Stichting Texels Museum. De stichting verbindt mensen met natuur en cultuur waardoor zij er respectvoller mee omgaan.

 

“Unit4 Bedrijfssoftware maakt het voor ons mogelijk om inzicht te krijgen in kosten en opbrengsten van de vier verschillende locaties van Stichting Texels Museum. Dankzij de eenvoudige manier van invoeren van de gegevens en de mogelijkheid tot een koppeling om externe gegevens automatisch te importeren, wordt de financiële administratie voor onze organisatie vergemakkelijkt. We zijn erg blij met de bijdrage van Unit4 Bedrijfssoftware aan ons werk, hartelijk dank!”Voedselbanken Nederland
Voedselbanken Nederland verstrekt verkregen voedsel gratis aan de armste mensen in Nederland. Zij werken hierbij uitsluitend met vrijwilligers. In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken de voedselbanken samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren.

 

“De software van Unit4 Bedrijfssoftware maakt het ons mogelijk om op een degelijke manier onze administratie te voeren, de donateurs te administreren en het betalingsverkeer efficiënt te regelen.”Dutchypuppy Foundation
De Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. Dutchypuppy steunt stichtingen ter plaatse met geld en met goederen. Hiermee proberen ze mishandeling van honden tegen te gaan en de populatie van zwerf- en straathonden kleiner te maken.

 

“De software van Unit4 Bedrijfssoftware heeft ons in staat gesteld om de boekhouding van de stichting vrij eenvoudig bij te houden. Als je eenmaal ingewerkt bent in het systeem – en wij werken natuurlijk al weer een flink aantal jaren met Unit4 Bedrijfssoftware – is het een fijn en efficiënt programma om mee te werken.”LINDA.foundation
In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe.

 

Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

 

Wij zijn er trots op om te behoren tot de vrienden van de LINDA.foundation.Stichting Wakibi
Wakibi verbindt, sinds 2012, Nederlandse kredietverleners en ondernemers in meer dan 80 (ontwikkelings)landen met elkaar via Wakibi.nl. In de strijd tegen armoede staat voor Wakibi zelfredzaamheid centraal. Wakibi zet zich daarom in om ondernemers in ontwikkelingslanden kansen te geven een zelfstandig bestaan op te bouwen. Met een microkrediet via Wakibi wordt niet alleen die ondernemer geholpen, maar indirect ook zijn/haar omgeving. Vanaf €25 kun je een lening verstrekken.

 

“Wakibi groeit snel. Daarmee stijgt ook het aantal transacties snel. De grenzen van verwerking d.m.v. Excel waren bereikt. Door de Unit4 Bedrijfssoftware heeft Wakibi nu een toekomstbestendige oplossing die verdere groei kan faciliteren. We zijn blij dat Unit4 Bedrijfssoftware ons en daarmee indirect ondernemers in ontwikkelingslanden ondersteunt.”

 Stichting Tjommie
Tjommie helpt kinderen, die opgroeien in townships van Zuid-Afrika, door de basis levensomstandigheden te verbeteren en onderwijs en talentontwikkeling mogelijk te maken. Op deze manier krijgen zij een kans op een betere toekomst.

 

‘Dankzij Unit4 Bedrijfssoftware kan Tjommie in Nederland fondsen werven voor de lokale NGO in Zuid-Afrika. Om nog meer kwetsbare kinderen in townships van Zuid-Afrika een kans op een beter leven te geven!’GOED wonen Oisterwijk
GOED wonen Oisterwijk staat voor: ‘Gezamenlijk Onder Een Dak’ wonen Oisterwijk. Doel van dit ouderinitiatief is het realiseren en in stand houden van een fijne woonvoorziening voor de bewoners met een beperking in het centrum van Oisterwijk.

 

“Door het gebruik van de software van Unit4 Bedrijfssoftware ‘verdienen’ we tijd om bezig te zijn met wat voor ons echt belangrijk is: de begeleiding en ondersteuning van onze bewoners!”