Het Unit4 Connectivity CenterToen oprichter Chris Ouwinga in 1980 Unit4 startte in Sliedrecht, zag hij een duidelijke behoefte in de markt voor het geïntegreerd aanbieden van apparatuur, programmatuur, implementatiediensten en opleidingen. Indertijd vier domeinen die los van elkaar stonden en waarbij hij de marktobservatie maakte dat, als je ze samenvoegt tot één propositie, je iets unieks in handen hebt. Later groeide deze filosofie uit tot een gerenommeerde wereldwijde ERP-leverancier met een zelfstandig opererend Nederlands bedrijfsonderdeel Unit4 Bedrijfssoftware.

 

Deze filosofie is de basis, ook voor ons Connectivity Center, waar wij onze oplossingen laten zien, maar ook andere partijen graag een podium geven om hun oplossingen niet alleen te laten zien, maar ook aan te bieden aan anderen. Zodat we samen een nog completere oplossing kunnen bieden.

 

Jij de oplossing, wij het platform…

Heb jij een geweldige oplossing die anderen kan helpen? Neem dan vooral contact op. We helpen je graag jouw oplossing verder te verspreiden en op ons Connectivity Center te plaatsen. Vanzelfsprekend is dit geheel kosteloos en helpen wij je graag door middel van één-op-één contact met onze integratieexperts.

Partner ProgrammaHeb je al een oplossing maar sta je nog niet op het Connectivity Center, wil je partner worden of heb je een suggestie voor een koppeling? Neem dan snel contact op!