Verhoog je efficiëntie met Unit4 Service & Projecten

Software voor service- en projectmatige werkende organisaties binnen de bouw- en installatiebranche en overige bedrijven die op project- of uurbasis werken.


Vraag de gratis Quickscan aan Bekijk de video

Meer rendement met Unit4 Service & ProjectenJe weet precies wat je doet. Je rondt een volgend project binnen de afgesproken tijd af of de servicemonteur levert razendsnel een oplossing bij een noodsituatie. De klanten zijn tevreden. Nieuwe opdrachten lonken. Maar de behoefte van klanten verandert.

 

Wat verandert er?

Klanten vinden hun weg op het internet. Ze zien wat er in de markt gebeurt. Hun behoefte verandert. Ten eerste eisen ze meer kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. De marges gaan omlaag. Verder vragen ze om een hogere efficiency. De planning staat onder druk. Ook willen ze inzicht in de actuele situatie. Rapportages zijn belangrijker dan ooit. Bovendien verwachten je klanten een proactieve en flexibele werkwijze. De service van de onderneming wordt complexer.

 

Meer rendement

Bedrijfssoftware wordt steeds belangrijker. Voor klanten maar ook voor je eigen bedrijf. Van de urenregistratie tot aan de facturatie. Je digitaliseert en minimaliseert administratieve handelingen. Je hebt realtime inzicht in openstaande werkbonnen, plant servicemonteurs efficiënt in en hebt grip op projecten. Je stuurt bij, maakt projecten winstgevender en factureert sneller dan ooit. De efficiency gaat omhoog en je behaalt meer rendement.

 

Video

Unit4 Service & Projecten  Service Projecten
Financieel + Rapportages
CRM + Offertes
Materiaal + Artikelbeheer
Automatisering buitendienst
Onderhoud + Contracten  
Objectbeheer  
Manplanning  
Projectplanning  
Calculatie + Werkvoorbereiding  


De software kent twee hooflijnen “Service” en “Projecten”, deze zijn zowel gezamenlijk als los van elkaar te gebruiken. De overige modules zijn modulair op te bouwen en hierdoor optioneel.

Unit4 Service & Projecten, powered by ConsolitUnit4 Service & Projecten is speciaal ontwikkeld voor servicegerichte- en projectorganisaties. Unit4 Service & Projecten is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Unit4 Bedrijfssoftware en Consolit B.V. uit Dordrecht. De specifieke kennis van Consolit op het gebied van de service- en projectenbranche in combinatie met de jarenlange ervaring van Unit4 Bedrijfssoftware op financieel gebied heeft geresulteerd in een zeer krachtige applicatie.


 


Vraag de gratis Quickscan aan!De Quickscan is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens de Quickscan:

 

  • Brengen we de huidige situatie in kaart
  • Inventariseren we de gewenste situatie
  • Krijg je advies op maat

Op basis van jarenlange ervaring en ‘best practices’ adviseren wij graag hoe je meer rendement uit jouw bedrijf kan halen.
Waarom kiezen bedrijven voor Unit4 Service & Projecten?Bespaar tijd door minder handmatige werkzaamheden

Minimaliseer je foutmarge

Digitaliseer je binnen- en buitendienst