Basistraining Unit4 Multivers Web


Basistraining Unit4 Multivers WebOndernemen is je passie maar na een lange werkdag besteed jij je tijd liever niet aan facturen maken, herinneringen sturen en het doen van de btw-aangifte. Toch moet het wel gebeuren.

 

Je wil zoveel mogelijk ondernemen en zo min mogelijk administratie maar de volgende zaken moeten toch gebeuren. Of je het nu zelf doet of door je boekhouder laat doen.

 

Om snel aan de slag te kunnen met Unit4 Multivers Web, volg je deze basistraining. In 3 uur tijd wordt uitgelegd hoe je de applicatie optimaal gebruikt en komen alle basisboekingen aan bod. Naast uitleg door de docent, is er ruimte om zelf te oefenen in de applicatie, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers, zodat eenmaal terug op de zaak, je snel aan de slag kunt met je eigen administratie.

 

Aan het einde van de training begrijp je hoe Unit4 Multivers Web werkt en kun je de dagelijkse boekingen verrichten, die nodig zijn voor jouw boekhouding. De training vindt plaats in Sliedrecht en duurt van 09.30 tot 12.30 uur. Aan het einde van de training bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van de lunch.

 

Kosten: € 99,- per persoon, exclusief btw, inclusief lunch

 

December Actie: Gratis training bij aanschaf van Unit4 Multivers Web

Indien u in december overgaat tot de aanschaf van Unit4 Multivers Web, kunt u gratis deelnemen aan deze training. Vul hiervoor als opmerking in bij uw inschrijving, dat u deelneemt aan de December Actie.

 

Data

Woensdag 15 januari 2020

Woensdag 12 februari 2020

Woensdag 18 maart 2020

Woensdag 15 april 2020