Online basistraining Unit4 Boekhoud Gemak


Gratis training bij aanschaf van Unit4 Boekhoud GemakIndien je overgaat tot aanschaf van Unit4 Boekhoud Gemak, kun je gratis deelnemen aan deze training. Dit geldt ook bij het afnemen van een proefabonnement Unit4 Boekhoud Gemak.

Online basistraining Unit4 Boekhoud GemakOndernemen is je passie maar na een lange werkdag besteed jij je tijd liever niet aan facturen maken, herinneringen sturen en het doen van de btw-aangifte. Toch moet het wel gebeuren. Om snel aan de slag te kunnen met Unit4 Boekhoud Gemak volg je deze basistraining. In 3 uur tijd wordt uitgelegd hoe je de applicatie optimaal gebruikt en komen alle basisboekingen aan bod. Naast uitleg door de docent, is er ruimte om zelf te oefenen in de applicatie, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers, zodat eenmaal terug op de zaak, je snel aan de slag kunt met je eigen administratie.

 

Aan het einde van de training begrijp je hoe Unit4 Boekhoud Gemak werkt en kun je de dagelijkse boekingen verrichten, die nodig zijn voor jouw boekhouding.

 

Locatie : deze training vindt tijdelijk online plaats

Tijden   : 09.30 tot 11.30 uur.

Tarief    : € 149,- per persoon, exclusief btw,

 

Trainingsdata

Woensdag 23 september 2020

Woensdag 21 oktober 2020

Woensdag 18 november 2020

Woensdag 15 december 2020