Administratie- & accountantskantoren

Bouw aan de digitale toekomst van uw kantoor


In een wereld waarin tijd een schaarste is en verandering een constante, moeten kantoren vergaande automatiseringskeuzes maken om duurzame groei te realiseren. Vanuit Unit4 Bedrjfssoftware bieden we verrassend slimme software om de dagelijkse bedrijfsvoering op het kantoor te managen en jou in de gelegenheid te stellen om proactief een bijdrage te leveren aan de successen van je cliënten. Alles onder Controlle!

 

Onze oplossingen nemen werk uit handen als het kan en ondersteunen bij de steeds complexer wordende werkzaamheden als het moet. Transactionele processen, zoals boekhouden en salarisverwerking, moeten waar mogelijk volledig automatisch kunnen plaatsvinden. Maar ook de meer complexe taken als jaarrekeningen, belastingaangiften en managementrapportages kunnen met de inzet van de huidige technologische mogelijkheden vergaand worden geautomatiseerd.

 

Maak kennis met ons online ecosysteem voor accountants-, administratie- & belastingkantorenOns online ecosysteem is bij uitstek een platform waarbij verschillende typen data uit verschillende bronnen bijeen worden gebracht.

 

Hiermee krijg je nieuwe inzichten waarmee je jouw cliënten helpt om:

  • proactief te groeien
  • risico’s te vermijden en/of te mitigeren
  • nieuwe kansen te ontdekken

We bieden best-in-class oplossingen voor procesautomatisering in verschillende disciplines die helpen de verwerkingscapaciteit te verhogen en nauwkeurigheid te verbeteren. Een goed werkend en veilig ecosysteem zorgt hierbij voor integratie en interactie tussen de verschillende processen, functionaliteiten en producten. Met als resultaat: hoge efficiency en kwaliteit van de dienstverlening, veiligheid, beheersbaarheid en compliancy aan de meest recente wet- en regelgeving.