Accountantskantoren

Bouw aan de digitale toekomst van jouw kantoor


Neem contact met ons op

Digitalisering. Een onderwerp waar je niet meer omheen kunt. Dat geldt zeker ook in de wereld van accountancy. Om ons nog beter in te leven in de dagelijkse praktijk van jouw accountantskantoor, de taken die je organisatie moet uitvoeren en de ambities die jij en je medewerkers hebben, doen wij doorlopend onderzoek binnen deze branche en bij de eindklanten van kantoren. De inzichten uit deze onderzoeken gebruiken wij om onze producten en dienstverlening nog beter af te stemmen op wat jouw kantoor nodig heeft, zodat wij je concreet kunnen ondersteunen bij je dienstverlening.

 

Vanuit Unit4 bieden we software om de dagelijkse bedrijfsvoering op het kantoor te managen en jou in de gelegenheid te stellen om proactief een bijdrage te leveren aan de successen van je cliënten. Ons ultieme doel daarbij is om software te ontwikkelen die wordt beschouwd als een extra digitale collega van het kantoor; die werk uit handen neemt als het kan en ondersteunt bij de steeds complexer wordende werkzaamheden als het moet. Maar die digitale collega is er natuurlijk niet van de ene op de andere dag; digitaliseren gaat stap voor stap.

 

 

Wat onze klanten zeggen“Met de keuze voor de Unit4 PSA Suite voor Accountancy in het verlengde van Dynamics 365 zetten we weer een volgende stap met het inzetten van innovatieve en betrouwbare technologie om onze eigen kantoorprocessen goed te managen en onze klanten goed te ondersteunen”.

Robert-Jan Peeters, Partner | Accountant, Smit & de Wolf

Lees meer

"Unit4 Fiscaal Gemak werkt gewoon sneller dan andere applicaties en de rapportages voor klanten hebben zo’n logische opbouw dat we hier nooit vragen over krijgen."

Hilco Ketelaar, Directeur, Ketelaar Klip

Lees meer

"Voor werknemers van onze cliënten moet hun loonstrook gewoon goed zijn. De workflow rondom de salarisadministratie moet daarom perfect in orde zijn. Wij regelen dat met Unit4 Personeel & Salaris".

Gertie de Vries, Expertiseteam Directeur Salarisverwerking & Personeelsmanagement, Countus

Lees meer

Unit4 oplossingen voor AccountantskantorenSamenstellen en controleren van jaarrekeningen

Je wilt informatie efficiënt invoeren (liefst geautomatiseerd en in één keer goed), zeker weten dat je aan alle wet- en regelgeving voldoet en dat het advies aan je cliënten is gebaseerd op correcte, betrouwbare gegevens. Software voor Audit & Control helpt je hierbij.

Lees meer

Boekhouden

Boekhouden en administreren is meestal niet de favoriete bezigheid van je cliënten. Zij willen echter wel graag snel kunnen beschikken over financieel inzicht en goed advies. Software voor boekhouden moet je in staat stellen om zo efficiënt mogelijk met je cliënten samen te werken, waarbij je piekbelasting zo veel mogelijk voorkomt en genoeg tijd overhoudt om je cliënten te adviseren.

Lees meer

Fiscale aangifte

Goede aangiftesoftware maakt het opstellen van aangiftes eenvoudig, verhoogt je verwerkingssnelheid en verzekert je dat je voldoet aan geldende wet- en regelgeving. Het voorkomt dat jij of je cliënten onnodig boetes betalen en biedt uitgebreide analysemogelijkheden. Zo geef je iedere cliënt, van klein tot groot, het beste advies.

Lees meer

Manage je opdrachten en automatiseer je interne kantoorprocessen

De inrichting van je eigen kantoorautomatisering is bepalend voor het niveau van dienstverlening aan je cliënten. Kun je direct de juiste resources toewijzen aan opdrachten en taken? Heb je up-to-date inzicht in geregistreerde uren en kosten ten opzicht van het budget of werk je met gedateerde gegevens? Hoeveel procent van je facturen zijn in één keer correct?

Lees meer

Salarisverwerking

Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden, maar daarvoor heb je wel het goede gereedschap nodig. Wat zijn de mogelijkheden, wanneer doe je het goed en waar moet je op letten?

Lees meer

Meer informatieVul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op