Accountantskantoren

Onze verrassend slimme oplossingen voor accountants


Alles onder controle!Om je als accountantskantoor het verschil te maken voor jouw cliënten moet je de juiste kennis en inzichten hebben van zijn bedrijf en de markt waarin deze actief is. De verrassend slimme oplossingen van Unit4 Bedrijssoftware maken het mogelijk om nieuwe inzichten te verkrijgen uit de (financiële) data die je al hebt van jouw cliënt. Beheer je bijvoorbeeld zowel de personeels- & salarisadministratie van jouw klant als ook de fiscale administratie dan kun je tot nieuwe inzichten komen om jouw cliënten te adviseren.

 

Vanuit Unit4 Bedrijfssoftware bieden we software om de dagelijkse bedrijfsvoering op het kantoor te managen en jou in de gelegenheid te stellen proactief een bijdrage te leveren aan de successen van je cliënten. Hierbij automatiseren we waar mogelijk de terugkerende (standaard) werkzaamheden om jou de ruimte te geven jouw tijd te besteden aan het ondersteunen van cliënten bij de steeds complexer wordende werkzaamheden.

 

 

Onze verrassend slimme oplossingenWat onze klanten zeggen“Met de keuze voor de Unit4 PSA Suite voor Accountancy in het verlengde van Dynamics 365 zetten we weer een volgende stap met het inzetten van innovatieve en betrouwbare technologie om onze eigen kantoorprocessen goed te managen en onze klanten goed te ondersteunen”.

Robert-Jan Peeters, Partner | Accountant, Smit & de Wolf


Lees meer

"Unit4 Fiscaal Gemak werkt gewoon sneller dan andere applicaties en de rapportages voor klanten hebben zo’n logische opbouw dat we hier nooit vragen over krijgen."

Hilco Ketelaar, Directeur, Ketelaar Klip


Lees meer

"Voor werknemers van onze cliënten moet hun loonstrook gewoon goed zijn. De workflow rondom de salarisadministratie moet daarom perfect in orde zijn. Wij regelen dat met Unit4 Personeel & Salaris".

Gertie de Vries, Expertiseteam Directeur Salarisverwerking & Personeelsmanagement, Countus


Lees meer