Unit4 Personeel & Salaris voor accountantskantoren

Word de no-nonsense salarispartner van je cliënten


Gratis demonstratie aanvragen

De mogelijkheid om je dienstverlening verder uit te breidenHoe gaat jouw kantoor om met snelle veranderingen van markt en technologie? Lukt het om bij te blijven en te voldoen aan de verwachtingen van je cliënten? Kun je nieuwe kansen die zich voordoen verzilveren? Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden, maar daarvoor heb je wel het goede gereedschap nodig.

 

Met Unit4 Personeel & Salaris:

  • heb je een eenvoudige en onderhoudsvriendelijke oplossing voor personeelsmanagement en salarisverwerking die helpt elke klus te klaren
  • is de samenwerking en informatie-uitwisseling met (medewerkers van) je cliënten efficiënt en veilig
  • Beschik je over krachtige software waarmee je ook heel complexe salarisverwerkingen en alle CAO’s aankunt.
  • sluit je probleemloos en snel nieuwe administraties aan.
  • Hou je meer tijd over voor persoonlijke aandacht en advisering doordat je een groot deel van de processen kunt automatiseren.

Wat onze klanten zeggen“Bij de salarisadministratie is er sprake van veel routine en mag het nooit fout gaan. Wij bieden onze klanten een on- en offline dienstverlening die is gebaseerd op Unit4 Personeel & Salaris. Hierbij zijn zowel de inrichting van de salarisadministraties als onze dienstverlening klantspecifiek ingericht.

Gertie de Vries | Rene Kosse, Countus Accountants + Adviseurs


Lees meer

Onze HR-praktijk is gebaseerd op de inzet van het Unit4 Personeel & Salaris Portaal. Hiermee zijn klanten zelfsturend en grotendeels zelfredzaam en houden de HR-specialisten meer tijd over om cliëntdata te analyseren en proactief te adviseren.

Jorieke Bakelaar, HR Specialist, Bilanx Accountants en Adviseurs


Lees meer

No-nonsense software voor personeel- en salarisadministratieMaak jij al gebruik van Unit4 Personeel & Salaris binnen je kantoor? Dan kunnen wij onderstaande animatie voor je personaliseren met je eigen logo en link naar de website van je kantoor. Heb je interesse in deze mogelijkheid dan kun je ons dit per e-mail laten weten.

 

 

 

 

 

 

Video

Uit de HR- en salarispraktijkNIRPA: Salarisprofessional moet van administrerend naar initiërend

Marcel van der Sluis, Directeur NIRPA over recent trendonderzoek onder salarisprofessionals: het werk van de salarisprofessional wordt leuker en inhoudelijker dankzij de meer adviserende rol en automatisering.

 

Naar Accountancy Vanmorgen artikel

 

Salarissoftware vraagt standaardisatie en maatwerk

In een interview gaan twee Unit4 HR- en salarisspecialisten in op de spagaat waarin je je als softwareleverancier voor salarisverwerking bevindt om enerzijds te standaardiseren terwijl je ook tegemoet wilt komen aan specifieke verwachtingen van individuele accountants en ondernemers.

 

Naar Accountancy Vanmorgen artikel

Meer informatieVul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op