Alle informatie om jouw klant goed te kunnen adviseren


Unit4 Bedrijfssoftware helpt accountants graag om succesvoller samen te werken met ondernemersAls accountantskantoor gebruik je de software van Unit4 binnen de administratieve dienstverlening, maar benut je daarbij wel alle mogelijkheden om:

 

 • jouw cliënten de optimale (digitale) samenwerking aan te kunnen bieden?
 • piekbelasting tijdens de BTW periode te reduceren?
 • jouw cliënten real-time inzicht te geven in de bedrijfsvoering?
 • meer tijd in te kunnen zetten voor proactief adviseren i.p.v. administreren?

Herken je jezelf in (enkele van) deze punten en zou je hier graag eens over van gedachten willen wisselen met ons? Dit kan! Het Customer Engagement team helpt je hier graag mee! Wat het team je kan bieden is:

 

 • inzicht geven in de mogelijkheden van onze oplossingen en de toegevoegde waarde die dit voor jou oplevert
 • het jou voorzien van materiaal waarmee je (nieuwe) cliënten, die nog geen Unit4 software gebruiken, kunt laten zien welke voordelen dit voor hen (en jou) heeft
 • het kosteloos trainen van je eigen medewerkers in Unit4 Multivers Accounting Web
 • het verzorgen van een gratis basistraining Unit4 Multivers Web, aan jouw cliënten
 • ondersteuning bij onboarding van jouw cliënten die onze software gaan gebruiken

Heb je interesse of vragen over het bovenstaande neem dan vrijblijvend contact op via 088 – 247 18 01 of customerengagement@unit4bedrijfssoftware.nl. Gebruik je zelf nog geen Unit4 software, maar heb je als kantoor interesse wat dit voor jou zou kunnen betekenen, dan informeren wij je hier graag ook over!

 

 

Unit4 Boekhoud GemakBoekhouden is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Het moet gebeuren, maar er zijn weinig ondernemers die het leuk vinden om te doen. Automatisering is een duidelijke trend. Veel accountants- en administratiekantoren onderzoeken hoe ze automatisering in kunnen zetten om boekhouden voor hun klanten en voor zichzelf makkelijker en efficiënter te maken, zodat het minder tijd kost. Dat geeft ook veel meer ruimte om te kunnen adviseren en om de toegevoegde waarde van het kantoor richting de klant te verhogen.Een nieuwe klant snel op gangWij helpen je graag om een nieuwe klant zo snel mogelijk goed van start te laten gaan.

Daarom hebben we het volgende voor je ontwikkelt:

 

 • Instructievideo’s
 • ‘Walk trough’ functionaliteit in Unit4 Boekhoud Gemak
 • Hulp van het Customer Engagement Team

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit. Neem dan contact op met het Customer Engagement team.Ik heb support nodigWij hebben één support nummer voor al jouw oplossingen binnen Unit4 Bedrijfssoftware. De snelste manier van support is via het klantenportaal. Hier kun je al je vragen stellen en je wordt vervolgens  zo snel mogelijk geholpen door de juiste support medewerker van Unit4.

 

Telefoon: ‎+31 88 247 247 2


Unit4 Boekhoud Gemak proberen of aanschaffenWil een klant Unit4 Boekhoud Gemak proberen of wil een klant direct starten. Dan kan je hieronder kiezen of je het 30 dagen gratis wil proberen of dat je direct het orderformulier download en invult.