Grip op de business?

Weet waar je staat ten opzichte van de markt


Doe mee aan de benchmark

Bedrijfsleven

Een passende oplossing voor vrijwel iedere onderneming


Unit4 Bedrijfssoftware levert al bijna 40 jaar bedrijfssoftware voor specifieke branches binnen het MKB. Van eenmanszaken tot groot MKB, bij Unit4 Bedrijfssoftware vind je een passende oplossing.

ZZP & eenmanszakenSoftware voor ZZP & eenmanszaken

Ondernemen is je passie. Na een lange werkdag besteed jij je tijd liever niet aan facturen maken, herinneringen sturen en het doen van de btw aangifte. Toch moet het wel gebeuren.

 

Je kan ervoor kiezen om zelf facturen te versturen, betalingen te doen en herinneringen te versturen en de rest over te laten aan je accountant. Maar je kan er ook voor kiezen om in het begin stadium van je onderneming zelf je boekhouding te doen.

 
MKB
Software voor MKB en ondernemers

Je wilt voorblijven op je concurrenten en inspelen op kansen en ontwikkelingen. Om de juiste keuzes te maken, wil je weten hoe je bedrijf er financieel voor staat. Hoe houd je als mkb’er overzicht over de financiën? Je kan ervoor kiezen om zelf je administratie te doen. Zo weet je altijd precies hoe je ervoor staat. Maar je kan er ook voor kiezen om het door een administratie- of accountantskantoor te laten doen. Zorg voor een prettige manier van samenwerken zodat jij 100% kan focussen op je onderneming.GrootzakelijkGerichte oplossingen voor elke uitdaging

 

Jarenlange ervaring in het ontwerpen van technische oplossingen heeft ons ook de ideale partner gemaakt voor het grotere segment, organisaties waar toch al gauw een paar honderd mensen werken en complexe situaties en vraagstukken ontstaan.

 

Wij helpen je het werk makkelijker en efficiënter te doen, bieden je uitgebreide functionaliteiten voor automatische salarisverwerking, workflow en analyse- en rapportagemogelijkheden, maar ook maken wij het je makkelijk door onze pakketten constant up-to-date te houden waardoor je altijd met de laatste wet- en regelgeving werkt.