Grootzakelijk

Slimme oplossingen voor het grootzakelijke segment


Gerichte en efficiënte oplossingen, hoe complex ook

 

Door onze expertise en jarenlange ervaring in het ontwerpen van technische oplossingen, bieden we bij Unit4 verschillende oplossingen, naast software voor de ZZP’rs en het MKB biedt Unit4 natuurlijk ook oplossingen voor het grotere segment. Organisaties waar toch al gauw een paar honderd mensen werken en complexe situaties en vraagstukken ontstaan.

 

Dit zijn processen waar Unit4 waarde biedt voor de klant, de moderne en toegankelijke oplossingen helpen je het werk makkelijker en efficiënter te doen. Je hebt uitgebreide functionaliteiten voor automatische salarisverwerking, workflow en analyse- en rapportagemogelijkheden, maar ook nemen wij je zorgen weg door onze pakketten constant up-to-date te houden waardoor je altijd met de laatste wet- en regelgeving werkt.

 

De volgende generatie bedrijfsapplicaties van Unit4 maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen – zoals machine learning, augmented , Internet of Things, digitale assistenten, Microsoft Azure en ‘everything-as-a-service” (XaaS) – om uw mensen, processen en software op een geheel nieuwe manier samen te laten werken, doordat:

 

✓ Processen worden gestroomlijnd om naadloos en geautomatiseerd samen te werken.
✓ De software is geoptimaliseerd om persoonlijk, intelligent en zelf-sturend te zijn.
✓ Mensen worden in staat gesteld om bij te dragen aan succes door hun creativiteit, innovatie en passie in te kunnen zetten.
✓ Uitgebreide CRM mogelijkheden.

 

Dit alles zorgt ervoor dat je mensen zich kunnen inzetten voor hetgeen wat écht relevant is, er een verbeterde service is voor de klanten en de organisatie betere resultaten boekt.


Wat onze klanten zeggen“Als je alles vanuit de Microsoft familie kunt oplossen en de hele dag in dezelfde look-and-feel draait, werkt dat gewoon heel prettig. Je hebt het gevoel dat je op één platform bezig bent waarin je alles doet en omdat alles met elkaar interacteert, maakt dat de PSA Suite heel sterk”.

Robèrt Molenaar, Vennoot, WVDB


"Van Oord verandert continu omdat de werkzaamheden zich verplaatsen. Wij hebben wijzigingen vrijwel zelfstandig kunnen doorvoeren in de oplossing van Unit4 en besparen zo op de inhuur van externe consultants."

Manager Financial Systems & Internal Audit, Van Oord