Financiële planning

Financiële planning en advies voor de toekomst


Neem contact op

Persoonlijke service en maatwerk, iedere keer opnieuwFinancieel Adviseurs, bemiddelaars en accountants in Nederland weten het als geen ander. De financiële markt staat onder druk. De groeiende nadruk op financiële zelfredzaamheid en een complexe wet- en regelgeving vraagt om meer aandacht, maatwerk en persoonlijke service van de adviseurs. Unit4 Scenario Advies is dé cloud oplossing voor de adviseur en bemiddelaar in hypotheken en/of levensverzekeringen, de financial planners en accountants. 

 

 


Softwareoplossingen voor jou en jouw klant 

Verbouwen of verhuizen – wat gaat het worden?

Bereken en vergelijk verschillende hypotheeksoorten, geheel volgens de richtlijnen van de AFM en bekijk meteen of een verbouwing een betere optie voor jouw klant is.

 

Hoeveel inkomen houd je klant over? 

Maak de effecten van inkomensrisico’s zichtbaar voor particulier, zzp’r of ondernemer.

 

Makkelijk gegevens invoeren met de Ockto-koppeling

Dubbele gegevensinvoer en het wachten op klantdocumenten is verleden tijd. Upload gemakkelijk de belangrijkste gegevens in Scenario Advies met de Ockto-koppeling.

 

Advies ondersteund door data

Geen geknoei met Excel en losse documenten. Geef het juiste advies met het volste vertrouwen dat je wordt ondersteunt met de meest actuele productvoorwaarden en tarieven. Met de MoneyView-koppeling beschik je tevens over uitgebreide productvergelijkingsfaciliteiten. 

 

Compliance en zekerheid

Dankzij de cloud-compatibiliteit heb je altijd de nieuwste wet- en regelgeving direct beschikbaar en hoef je je geen zorgen meer te maken dat je gegevens verouderd zijn.

 


Wat onze klanten zeggen"Sinds ik met Scenario Advies werk, ben ik geen klant meer verloren!"
Directeur, Sijvert de Boer Verzekeringen


"We hebben de overstap gemaakt van Efdece naar Scenario Advies Cloud. We herkennen veel van de functionaliteit maar dan in een fris, modern jasje en met veel betere, uitgebreidere mogelijkheden om het advies samen te stellen."
Adviseur, de Hypotheekweter


"Zonder Scenario Advies zou ons kwaliteitsmodel een stuk minder goed zijn. En minder meetbaar want het was voorheen knip- en plakwerk door gebruik van de verschillende pakketten die niet gekoppeld waren."
Franchisenemer, Hypotheek Visie Zwolle


Meer informatie?Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op